Şimdi Ara

Kaş ekimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaş ekimi yaptıran var mı, Fiyat, doktor, hakkında bilgi verir misiniz ?
    Alopesi hastalığı nedeniyle son çare ekim yaptıracam,
    Bir Kaç saç ekim merkezine mail gönderdim, en aşşağı 2000 tl fiyat veriyorlar,
    Zaten ektireceğim kök sayısı 50-60 tane, bunun için 2000-2500 tl vermek istemiyorum
    Ucuz ve kalıteli bir merkez arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er94 -- 9 Aralık 2013; 16:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: er94

Kaş ekimi yaptıran var mı, Fiyat, doktor, hakkında bilgi verir misiniz ?
    Alopesi hastalığı nedeniyle son çare ekim yaptıracam,
    Bir Kaç saç ekim merkezine mail gönderdim, en aşşağı 2000 tl fiyat veriyorlar,
    Zaten ektireceğim kök sayısı 50-60 tane, bunun için 2000-2500 tl vermek istemiyorum
    Ucuz ve kalıteli bir merkez arıyorum

bende benzer sorundan şikayetçiyim ama benimkisi hastalıktan değil,

vakti zamanında ders çalışırken kaşlarımla oynardım ve bazen stres olduğumda çekip kopartırdım sol kaşın burun hizası baya baya oyuldu.

kopanların yerine yenisi çıkmadı, çıkdıysada yeteri seviyede olmadı.

Kaş ekimi yapan bir yer vardı google dan bulabilirsiniz belkide buldunuz sordunuz bilmiyorum.

Herneyse, ben bu sorunu şöyle çözüyorum,

sabah evden çıkmadan önce bildiğiniz siyah boya kalemi ile kaşların içine hafif dokunuşlar yapıyorum ve o boşluklar siyaha boyanıyor ve kapanıyor bakıldığı zaman boşluk olduğu belli olmuyor hiç boya olduğuda belli olmuyor,

sizinkisi ne boyutta bilmiyorum ama ben bu yöntemi uzun süredir kullanıyorum.

• efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Benimki boyamayla kapanacak cinsten değil, çünki kaşsız alanlarda kaş hiç yok.
    Ekim yapan çok yer var ama çok pahalı fiyatlar veriyorlar, 1.500, en aşşağı 900 tl diyen yerler var.
    Bir tane merkez bulmuştum fiyatı iyi, bir kök 5 tl. Bogaz içi sağlık diye, şikayetvar' a baktım bir sürü şikayet vardı, ondan da vazgeçtim, hala arıyorum yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er94 -- 9 Aralık 2013; 17:38:14 >
  • yasiniz kac acaba
    bir dermotoloji veya endokronolojiye gorundunuzmu
    bendede ayni durum var bende dokulen kaslarin koklerimde kabuk var ve kabuklanma oluyor hic tedaviyi denedinizmi sikayetiniz devam ediyormu dokulme seyiri nasil surdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 20.
    4 sene önce başladı, ben de efe_yakub arkadaş gibi koparıyordum, sonra kaşlar iyice seyrekleşince bıraktım fakat artık yenileri çıkmıyordu, ama fazla rahatsız edici durum yoktu, sonra dermotoloji doktoruna gittim, doktor Alopesi olmuşsun dedi, kaşlarıma bir iğne yaptı 3 güne toparlar dedi, özel bir karışım hazırladı bir de krem verdi, bunları kullan iyileşirsin dedi hiç bir iyileşme olmadı. baden yağı, hint yağı, çörek otu yağı kullandım, hiç bir işe yaramadı, sonra dökülenleri traşladım, sonra da yaktım, simdi cok kotuyum. artık hiç çıkmıyorlar,son çare olarak ektirmeye karar verdim.
  • Kaş ekimi işlemi saç ekimi kadar masraflı değil 1 saat zaman ayırman yeterlidir. Bu işi istanbulda en iyi yapanlardan birisi Atilla Kaya buda sitesihttp://www.kasekimi.com
  • er94 E kullanıcısına yanıt
    Dostum ne yaptın ektirdin mi memnun musun ektirdiysen kime ektirdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.