Şimdi Ara

Karton VR Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karton VR Gözlük


    KARTON VR GÖZLÜK

    Karton VR Gözlük, Karton VR Gözlük hakkında, Karton VR Gözlük nereden alınır ve fiyatı nedir ?

    Karton VR Gözlük yani Google cardboard yani karton sanal gerçeklik gözlükleri artık Türkiye de yerli oalrak üretiliyor ve ülkemizden Dünya ya ihraç ürün olarak gönderiliyor. Günümüz teknolojisinin en çok talep edilen görsel medya ürünü haline gelen sanal gerçeklik teknolojisi. Reklamcılık sektörünün en etkili tanıtım yolu oldu.

    Karton Vr Gözlükler, ilk olarak Google firmasının 2015 yılında VR ( Sanal gerçeklik ) içeriklerinin karton gözlük ler yoluyla izlenebileceğini fikrini ortaya atması ile duyuldu. İlk başta şaka gibi bir fikir olarak görünsede. Günümüz de çok gelişmiş cep telefonları ve gelişmiş biconvex lens teknolojileri sayesinde karton gözlükler mümkün oldu. Karton bir gözlüğün içerisindeki biconvex lensler yardımı ile ceptelefonu ekranındaki görüntüleri görmemiz sanal gerçeklik teknolojisini deneyimlememizi sağlıyor.

    Günümüzün En Popüler Teknolojik Promosyon Ürünü

    Artık görsel reklamcılık sektöründe, açıklayıcı ve konuyu ön plana çıkaran görsel tanıtımlar, reklam açısından olmazsa olmazlarından. Görsel reklamlar ve görsel içerikler o kadar etkili ve o kadar çok kullanılıyor ki görsel reklamcılık sektörü ortaya çıktı. Görsel reklamcılık, özellikle sosyal medya ve diğer iletilşim kaynaları ile günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi. Sanal Gerçekliğe de görsel medyanın en etkili hali diyebiliriz. Bu kapsam da 360 içerikler sayesinde görüntünün içerisinde hissi ile kullanıcılar 360 içeriklerini izleyebiliyorlar. Bu 360 içeriklerinin hedef müşteri kitlesine sunmanın en pratik ve ekonomik yöntemi de tabiki Karton VR Gözlük. İster bir bölümüne, isterseniz tamamına reklam görselleri ile baskı yapılabileceği gibi, sizin özel tasarımınızı oluşturmakta pek tabiki mümkün. Örneğin sanal gerçeklik gözlüğüne dönüşen bir ürün kutusu gibi...

    Sıradan katalog ve broşürlerin tanıtımlarda çok basit kaldığı günümüz görsel reklamcılığında. Çok uygun ücretlere sahip olabileceğiniz Karton sanal gerçeklik gözlüklerini firmanızın veya projenizin tüm tanıtım etkinliklerinde ve Tanıtım fuarlarında kullanabilirsiniz.

    Sizde tüm dünyadaki müşterilerimiz gibi firmanıza özel logo baskılı veya reklam baskılı Google Cardboard sanal gerçeklik gözlüğü üretim fiyatları ve Projenize özel bütçe teklifleri almak için burayı tıklayarak hemen bizimle iletişime geçin ve size özel tekliflerimizden yararlanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanguven -- 19 Şubat 2018; 15:58:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.