|
İş yerinde kullandığım sadece manyetik (çip yok) personel tanıtım kartı birkaç ay önce manyetik kısmının bittiği kart kenarında minik bir aytılma sonucu kullanım dışı kalınca güvenlik ücreti mukabilinde binaya özel giriş kartı vermişti. Ancak görev yerim değişince yeni binanın güvenliğinden giriş/çıkış kartı istedim. Personel tanıtım kartına yükleyebileceklerini söyleyip kartımı denediler ancak bozuk kartı cihaz okumadı. Binaya özel kart verilebilmesi için de sistem üzerinden talep göndermemi istediler zira personel kimlik kartı değişimi firması değiştiğinden mümkün değilmiş ve geçici kartın prosedürü de uzun. Seneler evvel CrossFire ile kullandığım ekran kartlarında zamanla lehim çatlakları oluştuğundan arıza yapardı. Ben de alüminyum folyoya sardığım kartları turbo fırında 100 derecede 10 dakika pişirip tekrar çalışmalarını sağlardım. Güvenliğe görsel olarak göstermekten başka bir işe yaramayan personel kartı da bu şekilde düzelir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 28 Temmuz 2026; 15:48:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt