Şimdi Ara

Kartel Faizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu 12 bankanın 2007-2011 yılları arasında kredi kullananlara işlettiği yüksek faiz için aranızda dava açan var mı? İnternet bununla çalkalanıyor.

    Diğer başlıklara baktım pek tartışılmamış ama bu iş ciddi gibi. Biraz araştırdım, genelde:http://www.onurbilgin.av.tr/guncel-bilgiler adresinde yazılanlar gibi şeyler söyleniyor. Herkes de benzer şeyler söylüyor. Bu iş ciddi mi? Öyle galiba, değilse nedir? Dava açıp sonuç alan var mı? Anlatabilir misiniz?



  • şuan bu konuda emsal oluşturucak bir karar yok. zaten öyle olsa emin olun bir zamanın kredi masraf iadesi dalgası gibi bütün internete başvurun paranızı tahsil edelim ilanı olurdu. şuan için elde sadece rekabet kurulunun 12 bankanın 2007-2011 senesi içinde belirli şeylerde anlaşıp kartel oluşturduğuna dair bir karar var. 2007'de çekilen krediler içinde 10 yıllık zamanaşımı sebebiyle başvurma senesi bu sene bitecek. kısacası ortada net olmasada geri iade alınabilecek bir miktar söz konusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selvetarm

    şuan bu konuda emsal oluşturucak bir karar yok. zaten öyle olsa emin olun bir zamanın kredi masraf iadesi dalgası gibi bütün internete başvurun paranızı tahsil edelim ilanı olurdu. şuan için elde sadece rekabet kurulunun 12 bankanın 2007-2011 senesi içinde belirli şeylerde anlaşıp kartel oluşturduğuna dair bir karar var. 2007'de çekilen krediler içinde 10 yıllık zamanaşımı sebebiyle başvurma senesi bu sene bitecek. kısacası ortada net olmasada geri iade alınabilecek bir miktar söz konusu.

    Hocam ben ocak ayının başında 2000 lira kredi çektim 150 lira dosya haracı alındı sizce kaymakamlığa gidip geri alabilir miyim?
  • kaymakamlığa giderek tüketici hakem heyetine başvurun.zaten orada hazır formlar vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.