Bildirim
Kart zampara maraz çaresizliği ss’li

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Topluma zarar birisin omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kes la bebe
-
Lisedeki kızlara mı yürüyon la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı liseden mezun oldugumuz gacılara hep yürürüm hatta date'e çıktığım kızların %90'ı oradan
-
Ne bereketli liseymis
hocam iyi bi lise oldugu icin kafamız uyusuyor
keşke kocaelide hukuk okuyacağıma marmara'da boğaziçi'de falan arı yetiştiriciliği okusaydım ünideki gacılara da yürürdüm. kocaeli bana fetret devri yaşattı. hakkımı helal etmiyorum. 18 yaşımda gece kulubunde 28lık hatun dusurecek kadar karizmatık ve cekıcıyken 6 yılda sıfır çektim orada. allah kahretsin.
-
Hocam ne diyosun Kocaeli çok iyidir ben çok iyi bilirim orayı. Bence cevren yanlışmış. Bir de orda üni biraz şehrin dışında ondan belki sıkıntı olmuştur. Yoksa izmitin kızları da Bi başkadır. İzmirlilere sarmaliydin.
Ha ama tabi dediğin gibi istanbulda okusan bambaşkaydi ama yine de bu kadar olmazdı üzüldüm.
Artık geçmiş gitmiş takma Bi başlıkta daha gördüm bunu söyleyip duruyorsun hayat akıyor iş yapan bir tipsen 50 yaşında olsan da takılırsın
Salsana insanları karşiim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X