Şimdi Ara

Kart Almayı Düşünen Arkadaşlar Kaçırmasın [GTX 1080 / 1863 TL][Kampanya Bitti] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Evet dahil
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI 1080 kaçırıp gerçekten ihtiyacım vardı diyen bana ulaşsın yardımcı olacağım...
    Pm kullanınız... Konu altı gereksiz uzamasın....
  • Merhaba 200 tl parayı nasıl alıcaz acaba ben aldım ekran kartını asus lıstede kart var ama nasıl alıcam bılemıyrum
  • Alayimmo bir tane daha 1080 kararsizim 2130 liraya 1080 sli 4k kullaniyorum zaten degermi degmezmi emin olamadim.Coklu ekran karti problemlerini bildigim icin muallakta kaldim.

• Fiyatlar efsane olmuş ya Ben sistemi toplarken 2. el fiyatları bundan yüksekti kartların...
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Aslında ilk gameing modelina kaydı göz0m oda 2000 liranın altındaydı ama o hemen bitmiş ona yetişemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

Alayimmo bir tane daha 1080 kararsizim 2130 liraya 1080 sli 4k kullaniyorum zaten degermi degmezmi emin olamadim.Coklu ekran karti problemlerini bildigim icin muallakta kaldim.

1070 sli kullanıyorum.Hiç tavsiye etmem.

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    ben de hocam gaming x kalmayınca armor aldım ancak ondan aşağıda değil zaten görsellik dışında
  • Ya bu para iadesi için onaylı satıcı diyor vatan onaylı satıcımı acaba? Birde 2400 aldık kart 2100 düştü herzamanki bahtsızlığım...

Birde bu oyun kodu için nereye başvurcaz vatandan aldık kod mod yok dedi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 18 Mart 2017; 11:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bu işin sonu yok, sürekli böyle döngü içnde gidiyor. Yenilenmiş Pascal gelecektir elbet. İhtiyacı olan için 1080 iyi fiyat aslında.

En az 2 sene de kullanılır. Yeni kartlar geldiğinde dövizin durumu ne olacak belli değil. Tırmanış devam ederse, 1070 fiyatına o seride bir alt segment anca alınır.

Ben de bu yüzden Ti bekleyemedim hocam, fiyatlar muhteşem zaten dayanamadım aldım yani, Custom'lar 4000 liraları zorlayacak Ti'da ilk etapta bir de onun düşmesini bekleyemem, sistem hazır elimde kart yok diye bekliyorum kaç haftadır. Öyle ya da böyle zaten 11 serisi geldiğinde hem ti hem de 1080 ölmüş olacak, en azından ucuza aldık da yeni seriyi almayı düşünürsek zararımız çok olmaz olaya bir de böyle bakıyorum.

• Kart geldi taktim , son derece memnun kaldim , Fire Strike te 75 dereceye kadar cikti otomatik fan ayarlari ile , diger zamanlarda ses yok , zaten 60 dereceye kadar fan donmuyor . Hepsiburada oyun kodunda killik yapti , sikayet vs ettim , bakalim ne olacak .

Kart Almayı Düşünen Arkadaşlar Kaçırmasın [GTX 1080 / 1863 TL][Kampanya Bitti]  Kart Almayı Düşünen Arkadaşlar Kaçırmasın [GTX 1080 / 1863 TL][Kampanya Bitti]  Kart Almayı Düşünen Arkadaşlar Kaçırmasın [GTX 1080 / 1863 TL][Kampanya Bitti]

GPU 1936 mhz ye kadar boost yapiyor , 10010mhz ram hizi mevcut .

http://www.3dmark.com/3dm/18738855?

http://www.userbenchmark.com/UserRun/3172874

1869 TL ye kacirilmayacak bir firsat oldu , oyunu da verirlerse super olacak .

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, fiyatına göre dehşet bir cihaz aldın. Ben Gamin X olanını aldım dün geldi. Oyun kodu için mail attım ama dönmediler, bugün MH ile görüşeceğim. Sana ne dediler, vermeme gibi bir şansları yok ki.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Konu hakkinda arastirma yapiyorlarmis :) . Sallamaya calisiyorlar , ama telefon , mail ve sosyal medyadan saldiriyorum . Olmazsa nvidia ya kadar mail atarim.

Aynen. Nvidia satış ortağıysan kampanya şartları çerçevesinde kodu vermek zorundasın.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Kod simdi mail ile gonderildi

Aksama eve gidince denerim artik.

Mal gelmiş hayırlı olsun :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

Oyun kodu sorunsuz calisti .

Uydunetten birde Nitro caktim 100Mbit iniyor simdi :)

Kart Almayı Düşünen Arkadaşlar Kaçırmasın [GTX 1080 / 1863 TL][Kampanya Bitti]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 21 Mart 2017; 20:49:53 >
  • ben de msi 1080 armor aldim vatan'dan 1825 tl'ye, yaninda gelen oyunu da 150 tl'ye sattim ( season pass ile birlikte ) ve sifir msi 1080, 1675'tl ye gelmis oldu; 1600 tl'ye ikinci el 1070 almak icin yola cikmistim ama bu fiyata bu karti alinca 4 ayak ustune dusmus gibi hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dosto

ben de msi 1080 armor aldim vatan'dan 1825 tl'ye, yaninda gelen oyunu da 150 tl'ye sattim ( season pass ile birlikte ) ve sifir msi 1080, 1675'tl ye gelmis oldu; 1600 tl'ye ikinci el 1070 almak icin yola cikmistim ama bu fiyata bu karti alinca 4 ayak ustune dusmus gibi hissettim.

sezon pass hangi kampanyadan geliyor. bana for honor/wildlands kodu verdi sadece gtx1080 alınca
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.