Şimdi Ara

Karşınızda Elon Musk'ın oynamaktan en çok hoşlandığı 8 video oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    SpaceX’in kurucusu ve Tesla Motors ile PayPal’ın kurucu ortaklarından olan başarılı girişimci ve yatırımcı Elon Musk, aynı zamanda çok büyük bir oyun tutkunu olmasıyla tanınıyor ve yoğun iş hayatına rağmen büyük bir tutkusu olan video oyunlarına da vakit ayırabilmeyi başarıyor.
     
     
    Öyleyse Elon Musk’ın oynamaktan en çok hoşlandığı video oyunlarına hep birlikte göz atalım!

    1. Overwatch

     
    2016 yılında Overwatch’a olan hayranlığıyla ilgili attığı tweetlerle gündeme gelen Elon Musk, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu röportajlardan birinde “İzleyicilere hangi oyunu tavsiye edersiniz?” sorusuna da hiç düşünmeden “Overwatch” yanıtını vermişti. Görünüşe bakılırsa Elon Musk’ın Overwatch’a olan hayranlığı yıllar geçtikçe hiç azalmadan devam ediyor. 
     

    2. BioShock

     
    BioShock 2007 yılında 2K Games tarafından piyasaya sürülmüş bir nişancılık oyunu. Listenin ilk iki maddesinden de anlayabileceğimiz üzere Musk, keskin nişancılık oyunlarından bir hayli hoşlanıyor gibi gözüküyor. Oyun, ADAM isminde korkunç bir virüsün Rapture şehrini ele geçirmesini ve şehir halkını mutant canavarlara dönüştürmesini konu alıyor.
     
     

    3. Mass Effect Serisi


    Elon Musk, bu zamana kadar pek çok yeni oyunu, 10 çizgi romanı, 4 romanı çıkan The Mass Effect serisinin 2. oyununun gelmiş geçmiş en harika video oyunlarından biri olduğunu iddia ediyor ve her fırsatta bu seriye olan hayranlığını dile getiriyor. İnsanoğlunun uzaya açılması ve diğer ırklarla diplomatik ilişkiler kurması gibi olayları konu alan seri, güçlü grafikleri ve kaliteli kurgusuyla oldukça başarılı bir RPG oyun serisi.
     
     

    4. Fallout Serisi

     
    İlk olarak 1997 yılında Interplay tarafından piyasaya sürülmüş Fallout Serisi, savaş konulu, aksiyon ağırlıklı bir RPG oyunu serisi. Aynı zamanda bütün oyun severlerin hakkında bilgi sahibi olduğu dünyaca ünlü bir seri. Oyun, 22. Ve 23. yüzyıllarda doğal kaynaklar sebebiyle tüm devletlerin birbirine girmesini ve dünyanın yaşanılamaz bir yer haline gelmesini konu alıyor.
     
     


    5. Civilization Serisi

     
    Civilization, ilk olarak 1991 yılında Sid Meier tarafından piyasaya sürülmüş strateji temalı bir RPG oyunu serisi. Aynı zamanda Oyun dünyasının en eski, en köklü, en başarılı serilerinden biri. Oyuncular, oyun boyunca kendi seçtikleri bir medeniyeti tarih öncesi çağlardan alıp günümüze kadar getirmeye çalışıyorlar.
     
     

    6. Saint's Row IV

     
    Saint Row serisi üretildiği günden bu yana hatırı sayılır miktarda hayran kitlesine sahip olmayı başarmış yapımlardan biri. Serinin 2013 yılında piyasaya sürülen 4.oyunu Saint's Row IV, Elon Musk’ın favori oyunları arasında 6.sırada yer alıyor. İçerisinde pek çok mizahi öğe barındıran aksiyon oyunu, belirsiz bir gelecekte Amerika’da yaşanan uzaylı saldırılarını konu alıyor.
     
     

    7. Kerbal Space Program

     
    Listemizin 7. sırasında Squad tarafından geliştirilen bir uçuş-uzay simülasyonu Kerbal Space Program yer alıyor. Kerbal Space Program’ı kendi alanındaki diğer simülasyon oyunlarından farklı kılan çok önemli bir özelliği var. NASA da Kerbal Space Program‘ın yapımına dahil olmuş. Hatta birçok astronot ve NASA çalışanı, bu oyunu severek oynadıklarını ifade ediyorlar. Bu da, oyunun ne kadar bilimsel içeriğe sahip olduğunu açıklıyor. Oyunun içeriğinden bahsedecek olursak; oyunculara, yeşil renkli ve ufak boyutlu Kerbal adı verilen uzaylıların yürüttüğü uzay programını yönetme görevi veriliyor. Ayrıca, Kerbin gezegenindeki, Kerbal Space Center adlı uzay merkezinin ana konusu; uzay odaklı deneyler gerçekleştirerek, roketler, mekikler ve farklı uzay taşıtlarını geliştirmek.
     
     

    8. World of Warcraft

     
    Listenin başındaki Overwatch gibi Blizzard Entertainment tarafından üretilmiş olan World of Warcraft, Musk’ın en sevdiği oyunlar listesinde 8.sırada yer alıyor. Musk, daha önce bir röportajında “Blizzard’ın oyunları çoğunlukla güzel oluyor” diyerek Blizzard Entertainment’a olan beğenisini de dile getirmişti. Çok oyunculu çevrimiçi bir RPG oyunu olan World of Warcraft, farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı konu alıyor.
     
     
     
     







  • Yabancı bir twitte "Elon Musk ne yapsa haber yapıyorsunuz." tarzında özellikle teknoloji sitelerine bir serzeniş vardı. Elon' ın favori tuvalet kağıdı sizi çok şaşırtacak gibi haberler yolda.

  • anduril25 kullanıcısına yanıt
    Arz talep. Talep var ki arz edliyor ve tutuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Demet Akalın'nın Candy Crush rekoru hakkında detaylı bir makalede yazacak mısınız?

  • Fallout'u sevmemesi beklenemezdi zaten

  • Bize ne falan diyen tayfa, sizi konuya zorla mı sokuyorlar ! Benim de ilgimi çekmeyen konular var , girmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    Peki Demet Akalın'nın Candy Crush rekoru hakkında detaylı bir makalede yazacak mısınız?
  • Tabi sistem toplama derdin yok Elon dolar 5 lira olmuş umrunda mı ? Seviyosun bu hayatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeki insan sever zaten Overwatch i :)

  • Nereye baksam hep bu "Elon Musk"karşıma çıkıyor.

    Adamın her şeyi olay oluyor

    Ya adamı bırakın ya da adam bizi bıraksın ki kurtulalım.
  • Quard kullanıcısına yanıt
    American Dream.
  • Ne çok zamanı varmış, Elon'un.

  • Bioshock ne ara keskin nişancılık oyunu oldu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    Peki Demet Akalın'nın Candy Crush rekoru hakkında detaylı bir makalede yazacak mısınız?
    bekliyoruz..
  • serafon kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim sıkıntı da bu ya. Talebe göre haber yapılmaz, bir şeyin haber degeri varsa haber yaparsınız. Tek amacınız 2 tık fazla almak olursa bu da sizi haber sitesi olmaktan çıkarır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halilowich

    Bioshock ne ara keskin nişancılık oyunu oldu?

    "Keskin nişancılık" demiyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mosyozzz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Halilowich

    Bioshock ne ara keskin nişancılık oyunu oldu?

    "Keskin nişancılık" demiyor zaten.

    Alıntıları Göster
    "BioShock 2007 yılında 2K Games tarafından piyasaya sürülmüş bir nişancılık oyunu. Listenin ilk iki maddesinden de anlayabileceğimiz üzere Musk, keskin nişancılık oyunlarından bir hayli hoşlanıyor gibi gözüküyor."

    Haberden alıntı.




  • Elon Musk'ın en sevdiği parfüm markalarını merak ediyorum onu da haber yapar mısınız?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.