Şimdi Ara

Karşınızda BlackBerry Z10 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
6.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1080p

    Ekran boyutu ve cihaz olculerine ek adreno 225 ile bir basari yakalanacağını düşünmüyorum.

    Android uygulamaları ni port ile calistirmasi bence bir avantaj degil.

    Cunku bizim cihazimiz aslinda bos demek ile ayni.

    Gercek multitasking tek avantaji.

    Blackberry =fiziksel klavyeli pratik pda.

    Rim i

    R.I.P olarak degistirsinler.

    BB Q10 Fiziksel klavyeli kullanmaya alıştığımız Blackberry'in BOS 10 ile güncellenmiş hali. Z10 ise Blackberry'nin pazarın diğer tarafında da savaşabilmesi için yapılmış hali.
    Bence tutacak iki model de
  • Eğer türkiyeyede aynı fiyatla gelirse ben almayı düşünürüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberry markasını duyunca içimde bir soğukluk oluyor
  • Fiziksel tuşun olmayışı kullanımı zorlaştırmış. Her üretici mutlaka fiziksel bir tuşa yer veriyor telefonlarında, çünkü kullanımı kolaylaştırıyor. Ben ana ekrana dönmek için tek bir tuşa basacakken neden gsrip kaydırma hareketi yapayım?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl önceki telefonlarla aynı çözünürlüğü aynı ekran boyu kamerası olması berbat birşey.ama tasarım kullanışlılık açısından yeni bir model oldugunu belli ediyor buda insanı karasız bırakıyor
  • Ben begenmedim

  • bi cacık olmaz
  • Blackbery 9800 torch'dan başlayarak 5 adet blackbery telefon aldım. Bir daha blackbery telefonmu asla.Nokia lumia 920 deki işlemcinin aynısını kullanan bu telefon ekranının daha küçük,Malzeme kalitesinin çok daha kalitesiz ve uygulama sayılarının yetersiz olmasına rağmen yinede çok daha pahalı satılmasına anlam veremiyorum.Herhalde bunu alacak çok fazla enayi var sanıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Blackbery 9800 torch'dan başlayarak 5 adet blackbery telefon aldım. Bir daha blackbery telefonmu asla.Nokia lumia 920 deki işlemcinin aynısını kullanan bu telefon ekranının daha küçük,Malzeme kalitesinin çok daha kalitesiz ve uygulama sayılarının yetersiz olmasına rağmen yinede çok daha pahalı satılmasına anlam veremiyorum.Herhalde bunu alacak çok fazla enayi var sanıyorlar.

    saçmalamışsın.. uygulamaları androidden port etmek çok basitmiş.. yani kısa sürede mağazası dolup taşabilir.. ek olarak ramı 2gb ve işletim sistemi umut vaad ediyor.. sadece donanıma bakarak cihaz alacaksan iphone o zaman 5 kuruş etmez.. ekranı ise gayet yeterli bence git bir eline al sonra konuş..
  • Avrupa'da 1300-1400TL. Ama Türkiye'ye özel tarife 1900TL. Burası Dubai değil varlıklı petrol şeyhleri diyarı hiç değil. Bu arada, bu kadar parayı gözden çıkarıp da, "Blackberry Z10" alacak kaç kişi var ben en çok bunu merak ediyorum? Bu eder ile verim tam bir facia olmuş.

  • facia olmuş ? :) 2500 liraya iphone alıyorsunuz facia değil , en az senede bir android telefon değiştiriyorsunuz destek tıkandığı için ,dünyanın parasını kazandırıyorsunuz millete , bu da facia değil :) 4-5 sene kullanacağınız , güncelleme manyağı telefon bir facia oluyor :) arkadaşlar 9000 modelini kullanan arkadaşım var hala 9000 , 11 senelik telefon adamın elindeki , hala "yetiyor" :) telefon konusu şahsi bir mesele .. kimsenin zevkine rengine çamur atmaya hakkımız yok diye düşünüyorum ... en baba telefon ihtiyaçlarınızı karşılayandır .... telefonda 8 gb ram olsa gelip kulağınıza kendisi dayanacak değil çaldığında :) ya da "abi facebook tan mesajın geldi" diye yan odadan yanınıza gelecek te değil yakın zamanda :) .... uzun zaman kullanılabilen ve kullanıcısını halen başka telefona yönlendirmeyen , güncellemesi desteği sağlam olan telefon iyi telefondur , iyi yatırımdır... android telefonlar içerisinde bu şekilde olan sadece "nexus" serisidir ... diğerleri sizi yeni modeller ile sadece aylar içerisinde değiştirmeye teşvik eder başka birşey değil ... eğlenceli bir işletim sistemi , ama güvenilirlik , şahsi bilgilerinizin kullanımı konusunda çıtayı en düşük tutan işletim sistemi olduğu da aşikar ... mantıklı yorumlar yapalım , herkes telefonu oyun oynayıp günde 5 kere şarj etmek için almıyor , kullanmıyor ...




  • Herkesin fikri, kullanım tarzı farklı, bundan dolayı iyi yorumlarda var, kötülerde.

    Ben açıkçası şu an çok memnunum Z10 dan...
  • ne zaman çıkacak peki
  • nne zaman çıkar bu yeni model
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.