Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
5
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Hak etmediği telefonu kullanmamalı demişssin hakedip haketmediğimize sen karar veremezsin insanlar para biriktirip hayal kurarak umut ederek alıyorlar bu telefonları haliyle en iyisi olmasını ister kullandıgı cihazın. Telefonu almışım kullanıyorum 2 ay sonra köşesi çatladı verdim garantiye garanti süresindeki benim madurlugumu kim giderecek böyle birşeyde bile körü körüne firmayı nasıl destekliyorsunuz anlamıyorum .''Ben seni gibi telefonu oyuncak olarak kullanmıyorum.'' cümlesi nasıl bir sığ düşünce örneğidir anlamak güç üretici firma bu telefonları pazarlarken bu argümanlardan yararlanmıyorlar mı?''GTA oynayacam diyorsan git pc de oyna'' şu cümlenin komikliğine bak madem öyle bu kadar güçlü telefonlara hiç oyun çıkmasın herkes pc de oynasın ne gerek var senin düşüncene göre, komiksin.''her telefon ısınır'' demişsin g3 zamanında çıkan rakip firmaların telefonları daha akıcı daha az ısınan ve daha az batarya tüketen telefonlar bunun da en büyük sebebi 2K nın gpu tarafından zamanı gelmeden LG nin ilk biz yaptık demek için 2K yapması değilmidir? Bu cihazlara para veriyoruz ee kusura bakmayın eleştiririm ki yaptıgım eleştiriler de LG g3 ün Dh forum sayfasına veya LG g3 kullanıcılarının oldugu herhangı bır forumda görebilirsin biraz kullanıcı görüşlerini okuman yeterli. Öyle hemen ''sizin gibiler hak etmiyor vs.'' gibi aşağılayıcı yukardan bakarak konuşmaya gerek yok .
    Haklı olduğun bir konuda var her ay yeni seri çıkıyor mu emin değilim olabilir çıkabilir lakin bunlar ilk telefon tanıtıldığı kadar çok sayıda çıkmıyor ve dolayısıyla şikayetlerde az olabilir bir de şu var telefon aldıgın gibi çatlamıyor benim ki 7-8 ay sonra çatladı yani 2015 yılında çıkanlar daha çatlamış olabilir belkide (hiç sanmıyorum) lg düzeltmiştir . Düzelttiğini sanmıyorumun sebebi de şudur ilk partiler çatladıgı sırada 408 410 vs. gibi serilerde düzelttik rivayetleri dolaşmaya başladı lakin onların da çatladıgı görüldü.
    Sonuç olarak bir şey iyi olunca iyi diyorum merak etme kendimi senden daha iyi tanıyorum lakin kötü bir olguyu da eleştirmeyi biliyorum.Biraz klişe olacak ama eleştirmek gerek de zaten daha iyisi için.

    İyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Ben hiçbir yerde bu telefonun android one programında olduğunu görmedim. Emin misiniz?

    Telefonun arkasında ki yazıya bakman yeterli internette aramana gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefona 1000 tl verileceğine 1090 tl'ye g3 alın.
  • Orta seviyede hizli sarj zor bulunuyor getirmisler helal

  • Cihaz fiyatına göre on numara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 4g de de metal çerçeve vardı plastik çıktı bakalım bu neyden yapılmış?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: igetsky

    Cakma iphone mu goruyorum

    Hayır görmüyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 demedim A 7 dedim hocam
    Mali-T720 bu gpu ile oyun oynamaya kalksaniz anca ssker patlatirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena degil

  • Anladım cevap için tsk..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi sensörü isteyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor? Zaten telefonun amacı mümkün olduğunca ucuz olup çok para vermek istemeyen kitleye hitap etmek.

    Kim ne yapsın parmak izini sensörünü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozelliklerine gore 999 tl iyi bir fiyat olmuş.
    Muhtemelen satılmaya başlandıktan 3-4 ay sonra fiyatıda düşer işte asıl o zaman satar bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rev6


    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Ben hiçbir yerde bu telefonun android one programında olduğunu görmedim. Emin misiniz?

    Telefonun arkasında ki yazıya bakman yeterli internette aramana gerek yok

    Resimlerde arkası yokki. Nasıl bakıyım arkasına?
  • Siyah çerçeve çok çirkin gözüküyor.
  • Ulen GM birşeyi de eksik yapma bari, 699tl eder telefon fazla değil, usb type c ve quick charge 3.0 sizi kandırmasın 150$ bandında yurtdışında bu sene her telefon bu tip özellikleri sundu/sunacak.

    Sd 617 28nm adreno 405 gpuya sahip, 2 senelik 615 işlemcinin hafif makyajlı halinden başka birşey değil, madem orta seviye koysana SD 625 (14nm adreno 506 gpu)

  • 5.5 inç benim için fazla büyük,acaba gm5 gelecek mi?Plus olmayan modeli?
  • General mobile eş zamanlı 3 arkadaş aldık ve farklı zamanlarda farklı problemlerden dolayı servise gondeedigimizde; "kullanıcı hatası" diyerek servis bedeli olarak fahiş fiyat istendi servis tarafından.

  • Donanım fiyatına göre güzel lakin tasarım için aynı şeyleri söyleyemicem keşke biraz daha kasıp üstüne koyabilselerdi harika f/p olurmuş. (Arka kapak tasarımı leş).

  • Fiyatı 600 seviyesine düştüğünde alacağım. Veya Nexus 5X alacağım. Bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bilmiyorum hak verir misiniz ama bu general mobile çinin başlattığı akımı devam ettirircesine dizayn-tasarım yapıyor.Güzel telefondur donanımı yazılımı vs ama ben telefonu her zaman cebimde taşımayacağım ki kardeşim.Şu görselleri gördüğüm anda aklıma iphone 6 serisi geldi yeminle.Bu kadar mı özenilir arkadaş.Samsung da aynısı yaptı.Hadi samsung sadece apple dan çalıyor ama general mobile gördüğü güzel bişey oldu mu direk yeni modele entegre ediyor.Discovery 2 idi yanlış hatırlamıyorsam açın bakın arka taraftan tıpkı s5 gibi duruyo.General mobile bence yanlış yolda.Özgün tasarım yapmadıkça başarılı olabileceklerini düşünmüyorum.

    GM 5 PLUS Tasarım


    Discovery 2 Tasarım




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.