Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagy

Kardeş büyük ekranlı fakul fiyata akıcı bi cihaz istiyorsan alınır.

Piyasada g3 , g4 beat , Samsung j7 gibi telefonlar varken 1000 lira verip piyasada ucuz telefon satmakla ün salmış GM marka telefona çok fazla para veren çıkmaz isterse donanım uçsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    Tabi o sizin düşünceniz ama adamlar 4g ile 500bin ni deviren satış yaptılar ki bu cihazda da iyi satış yapacaklar bence...

• Valla arkadaşlar ben kesinlikle alacağım. Çokda güzel olmuş. Nexus 4 umden sonra bu telefon kesin bana çok iyi gelecek. Sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum. Adamlar yapmış hacı bence. Tam bana göre :)

• quote:

Tabi o sizin düşünceniz ama adamlar 4g ile 500bin ni deviren satış yaptılar ki bu cihazda da iyi satış yapacaklar bence...

1 milyonu aşmışlar hocam. Keşke ekran kartı biraz daha iyi olsaydı, o zaman bin liraya kesinlikle değer derdim ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat57 kullanıcısına yanıt
    Doğru sun kardeş yine bu iyi SD 617.
    Galaxy A7 2016 da ki 1700tl cihaz daki işlemci ve grafik tarafı içler açısı bu gine fiyattan yana makul.

• Şu telefon nefen bu kadar geç dağıtılıyor ya

• Arkadaşlar Gm web sitesine girince bu telefon değil Gm4g çıkıyor Gm uyanıklık yapmadı değil mi?

• quote:

Doğru sun kardeş yine bu iyi SD 617.
    Galaxy A7 2016 da ki 1700tl cihaz daki işlemci ve grafik tarafı içler açısı bu gine fiyattan yana makul.

Hocam zaten onları almak akıl karı değil. Sırf o ürünler yüzünden iyice soğudum Samsungdan
  • Bataryası gömülü mü acaba? Çıkarılabilir ise kesinlikle alınır.

• Tam redmi note 3 alacakken farkettim 999tl ve altına çıkarsa kesin alıcam inşallah beklediğime değer bide bazı videolarda mart sonu bazılarında nisan sonu demiş kesin tarih hangisi acep

• Hele bide bataryası cikarilabiliyorsa direk çıkar çıkmaz alicam bendee.

• quote:

Orijinalden alıntı: çesna

Tam redmi note 3 alacakken farkettim 999tl ve altına çıkarsa kesin alıcam inşallah beklediğime değer bide bazı videolarda mart sonu bazılarında nisan sonu demiş kesin tarih hangisi acep

Mayısın başını bulur bence GM bir 4g'de o tarihlerde piyasaya girdi.

• İşlemcisi iyi olabilirdi ama 3 gb ram ile kurtariyor

• sd 650 ile gelseydi fiyatı 1099 lira olsaydı daha guzel olurdu.

• tek eksiği parmak izi okuyucu. iphone yerine bunu tercih ederdim. umarım pro ile daha üst seviye işlemci ve donanım ile gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

quote:

Orijinalden alıntı: çesna

Tam redmi note 3 alacakken farkettim 999tl ve altına çıkarsa kesin alıcam inşallah beklediğime değer bide bazı videolarda mart sonu bazılarında nisan sonu demiş kesin tarih hangisi acep

Mayısın başını bulur bence GM bir 4g'de o tarihlerde piyasaya girdi.

Mayıs sonu mu çok varmış ya redmi note 3 pro mu alsam acaba kafam yine karıştı Türk'ler kazansın diyoruz ama bi röportajda mart sonu birinde nisan sonu ne dedikleri belli değil

• çesna kullanıcısına yanıt
    Beklemelisin bence hocam.

• Yurtdışında 199 euro'ya satıp burada 999'a satarlarsa tepki koyup almam. Burada vergiler yüksek olsa da aynı karı en fazla 899 TL'ye satıp da sağlayabilirler. Yerli piyasadan kar edeyim, yurtdışında tanıtım için ucuz tutayım derlerse benim gibi düşünenleri kaybederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 4 Mart 2016; 17:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

Yurtdışında 199 euro'ya satıp burada 999'a satarlarsa tepki koyup almam. Burada vergiler yüksek olsa da aynı karı en fazla 899 TL'ye satıp da sağlayabilirler. Yerli piyasadan kar edeyim, yurtdışında tanıtım için ucuz tutayım derlerse benim gibi düşünenleri kaybederler.

Bencede haklisiniz ama bunu söylemek için şuan kullandığınız telefonunda öyle olması gerek. Öyleyse haklisiniz degilse haksız yorum yapmissiniz derim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.