Bildirim
Karşılaştırma - Yeni Astra vs Golf 7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
--Eksozu kokladın mı Alper?
--Abi bu konuda Astranın açık ara iyi olduğunu gördüm?
--İn abi in..daha ne test etcem yaa..test bitti... -
Gayet güzel ve objektif bir test olmuş _____________________________ Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ... -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1636
--Eksozu kokladın mı Alper?
--Abi bu konuda Astranın açık ara iyi olduğunu gördüm?
--İn abi in..daha ne test etcem yaa..test bitti...
izlemedim ama golften hile kokusu aldılar herhalde_____________________________ -
Adam daha önceki Astra K testinde çok iyi yol tutuyor sınıfında referans seviyesinde diyordu . Şimdi Golf daha iyi yol tutuyor diyor . Konfor ve yalıtım olarak da Golf önde . Bu durumda Golf'ün daha pahalı süspansiyona ve daha iyi ayarlara sahip olduğu ortaya çıkıyor . Astra hep bir tık önde olmuştur yol tutuş olarak bu sefer geride olması ilginç bir durum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tam otomatik astra karma tüketim 6.2 litre, yarı otomatik golf karma tüketim 6 litre diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
Golf ün fiyatı dışında bir eksisi yok.
dejavu yaşıyorum sandım bu konu daha önce açılmış
http://forum.donanimhaber.com/m_115956670/tm.htm_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan21t
Golf ün fiyatı dışında bir eksisi yok.
Aynen
1.4TSI Comfortline şu an 58.000TL olsa, tam ideal fiyatına satılmış olacaktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
Adam daha önceki Astra K testinde çok iyi yol tutuyor sınıfında referans seviyesinde diyordu . Şimdi Golf daha iyi yol tutuyor diyor . Konfor ve yalıtım olarak da Golf önde . Bu durumda Golf'ün daha pahalı süspansiyona ve daha iyi ayarlara sahip olduğu ortaya çıkıyor . Astra hep bir tık önde olmuştur yol tutuş olarak bu sefer geride olması ilginç bir durum .
Aynen öyle zaten malzeme kalitesi,yalıtım vb. konularda evet golf daha üstün ama sürüş dinamikleri ve motor açısından astra kesinlikle çok daha iyi.
MQB platformunda ki gibi arkadan kopmalar vb hiç biri yok astra k da.
Bu video resmen VW reklamı için yapılmış başka bir anlamı yok.
Herkes kendi çıkarlarına göre düşünce söylüyor bütün test platformları aynı o yüzden en güzeli kendiniz gidip test etmek._____________________________
Ultimate Driving Machine
BMW
-
hayatimin hicbir evresinde Astra kadar gereksiz bir araba hic gormedim.. ne bir dunyada adi duyulmus ne bir farkliligi var.. Opel desen zaten alman degil.. Astra desen krom eklenmis biblo gibi duruyor... batmis bitmis gereksiz bir firmanin gereksiz bir arabasi...
Web siteleri 2000 li yillardan kalma.. arabanin ozelliklerini dogru duzgun bulamadigin sacma sapan ... neyse uzatmicam.. sinirleniyorum_____________________________ Bir bakmışsın bir 10 sene daha yokum -
Opel alman değil mi ? Ne peki ?
Hocam acilen eksi butonu gelmeli formda takılıp kaliteli yorum yaptığını zanneden çok gereksiz üyeler var..
quote:
Orijinalden alıntı: Halit Emirleroglu
bana gore opeli sahiplencek hicbir ulke yok yeryuzunde. Gereksiz sacma sapan bir firma.
ikina ikina sattirmaya calisiyorlar su gereksiz markanin gereksiz arabalarini... 60 tane buton koyup bak ucak kokpiti gibi yaptik diyorlar J kasa icin.. K icinde butonlari 20 ye indirdik gereksiz karmasayi ortadan kaldirdik diyorlar..
ben boyle firmanin icine ...._____________________________ Bir bakmışsın bir 10 sene daha yokum -
quote:
Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia
Hocam acilen eksi butonu gelmeli formda takılıp kaliteli yorum yaptığını zanneden çok gereksiz üyeler var..
sen bastim de. biz sayalim olurmu ?_____________________________ Bir bakmışsın bir 10 sene daha yokum -
quote:
Gereksiz az kalır. Bunları toplayıp çocuk parkına bırakacaksın, doya doya oynasın ufaklıklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Türküm Türkçe imza atarım.... -
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
quote:
sen bastim de. biz sayalim olurmu ?
Neden üstüne alındın? Gereksiz olduğunumu düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Türküm Türkçe imza atarım.... -
Motor, yol tutuşu değilde Astra K ön kısım (farlar, ızgara vs) hariç çok ttipsiz gözüküyor. Tasarım kişiseldir evet ama Astra'nın C sütunu aşırı karışık geliyor bana. O bölümdeki çizgiler birbiri ile hiç uyumlu değil ve aşırı kötü bir görüntü ortaya çıkmış. J kasa bundan çok daha alımlıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
quote:
Orijinalden alıntı: Halit Emirleroglu
bana gore opeli sahiplencek hicbir ulke yok yeryuzunde. Gereksiz sacma sapan bir firma.
ikina ikina sattirmaya calisiyorlar su gereksiz markanin gereksiz arabalarini... 60 tane buton koyup bak ucak kokpiti gibi yaptik diyorlar J kasa icin.. K icinde butonlari 20 ye indirdik gereksiz karmasayi ortadan kaldirdik diyorlar..
ben boyle firmanin icine ....
Opel'e dünya da adı duyulmamış dedi ya
Sınıfının referans modellerinden biri Astra.Daha geçenlerde İngiltere satış rakamları konusu vardı.Vauxhall gayet iyi satış yapmış,burda ki gibi yani sizde örneğini gördüğümüz gibi amele ruhlu değil Avrupa müşterisi.
Kusura bakmayın da arkadaşımızın da dediği gibi siz kendinizi gereksiz görüyorsunuz şu forumda,bizce de çok gereksizsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbayram
quote:
Gereksiz az kalır. Bunları toplayıp çocuk parkına bırakacaksın, doya doya oynasın ufaklıklar.
Adam koskoca Opel'e dünya da adı duyulmamış bi marka dedi hocam.Bunu okuduktan sonra konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite
Benzer içerikler
- en iyi cam filmi
- citroen berlingo yorumlar
- volvo s80 neden tutulmuyor
- en sorunsuz benzinli motor
- kırmızı ışık cezası ne zaman gelir
- radarları gösteren harita
- t10f 4more
- chevrolet türkiye
- transporter 2025 model
- i3 bmw
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler