Şimdi Ara

Karşıdan karşıya geçerken yayalar için olan trafik lambalarını dikkate alıyor musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün yolculuk sırasında bikaç yaya genç karşıdan karşıya geçmek için yaya ışığının yeşil yanmasını bekledi, yol boş olmasına rağmen. açıkcası bu yaşıma rağmen yol boş gözüktüğünde orda kırmızı yansa bile karşıya geçerdim. (almanyaya gittiğim zaman hariç :D ) Şu 2gündür yeşil yanana kadar bekliyorum yol boş olmasına rağmen ama sanki millet saçma bulur gibime geliyor, niye bekliyosun? kafasında olurlar mı acaba? Siz napıyosunuz? Ben artık yeşil yandığında geçeceğim :D



  • Dostum ben de bu kafadayim. Ortada bir kural varsa onu uyacaksin. Bu tur durumlarda suru psikolojisi gorulur ustelik. Senin bekledigini gorenler de bekleme egilimi gosterirler. Ne olursa olsun kurallara uyun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blogisa

    Dostum ben de bu kafadayim. Ortada bir kural varsa onu uyacaksin. Bu tur durumlarda suru psikolojisi gorulur ustelik. Senin bekledigini gorenler de bekleme egilimi gosterirler. Ne olursa olsun kurallara uyun.

    haklısın. ben de son 2gündür bekliyorum. Alışık olmadığımdan acaba 'salak mı bu çocuk yol boş niye geçmiyor' diye düşünüyolar gibime geliyor :D
  • Ben arabayla giderken ışıksız yaya geçitlerinde bekliyorum yayaları.Duruyorum,bakışıyoruz. :) El işaretiyle geçmelerini istediğimde şaşkın ve müteşekkir bir şekilde geçiyorlar.Bu da benim hoşuma gidiyor.Bu bazılarına göre saçma olsa da benim çok önem verdiğim bir durum.Mesela tali yoldan ana yola girmeye çalışanlara da çok yol verdiğim olmuştur.Her ne kadar kornayla küfür yesem de birileri sıkıntıdan kurtulmuştur.Seviyorum böyle şeyler yapmayı. :) Alışkanlık hâline getirdim.Trafik saygıdır.Yeri geliyor ben de aynı durumlarla karşılaşabiliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol boş olsa da bekliyorum. Çevremdeki kişiler hiç umrumda değil. Bakarsın yol boş, bir an geçmeye kalkarsın bir bakarsın 200le gelen bir sarhoşun camında beyin parçacığı olursun.


    önce emniyet sonra hareket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.