Şimdi Ara

Karşı tarafı düğün yapmamaya ikna etmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
5.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düğünlere gelenlerin çoğu zaten ayıp olmasın vs ile geliyor bir nevi zorla. piste çıkanlar eğleniyor diğerleri oturarak kulaklarını neredeyse sağır edecek müziği dinliyorlar sonunda para atıp gidiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi düğün nedir ?


    Yeni hayat tarzının kurulduğunu gösteren festivallerdir.Festivaller neden yapılır ? Gerilim ve benim şimdi uydurduğum moment dinamiğinden dolayı


    Festivalin başlıca özellikleri fırsatlar sunması,törenler yapılması,pozitif duygular uyandırması,gelenekleşmiş kültürel hareket olması


    Zoomer dediğim tayfa ise gerçek dünyanın sınırlarını aştıklarındandır ki festivalini başka yerlerde arar.Düşün teknede kutlama yaptığını.Müzik müziktir,tekne tekne,deniz denizdir.Tekneler yorucudur.Tek ilginç olan şey ise denizi izlemek olabilir


    4chan bilmem nerelerde koca koca pixel arkaplanları yapılıyor.Alın festival.Nyan cate bakınca nyan cat yerine nyan catın kendisini görürsün.Ama diğer yandan 5 gün arka arkaya nyan cat mimleri yapılırsa bunalırsın.Gene farklı bir bunalma


    Yazdıklarımın neyi ifade ettiğini bilmiyorum bu sefer cidden.Kitap okusam pek iyi olacak

  • Sevmek ayrı maddi konu ayrı.Almancı olsan ve orda ki parayla burda yapsan olur çok koymaz.Fakat burda kazanılan her kr canınla ödüyosun.hayatını vermen gerekiyor.Boşu boşuna 6-7 yıl borç ödüyüceğine başka bir kız bulursun razı gelicek daha iyi ya da kız razı olur..ya da kız kendi üstüne çeksin bakalım borcu kız yüklensin masrafları...düğün istiyen o.Masrafları da o yüklensin öeyleyse...yeri geldiğinde feminiztlik yapıp eşitlikkkkk diye bağırmayı biliyolar! hadi bakalım masraflar da görelim feministliğinizi🤨🤨🤨😄

  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt

    İşte asıl sıkıntı da orda, imkanı olan zaten yapar ama imkanı olmayan da yapmak zorunda kalıyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Halayların liboşu gelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuru gürültü, aç gibi pastaya saldıran millet , ortalıkta koşuşan çocuklar, beyin yakan şarkılar, iki de bir damadı sahneye davet eden düğün şarkıcısı , kısaca saçmalık.

    Harcanan paraya yazık bir de bu filmin sonunda nafaka var.

    O yüzden evlenilecek insan , insaflı olmalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bekar kalalim masturbasyon neyine yetmiyor miss

  • Düğün zengin işi. Fakir sevgili bile bulamıyor. Biri elektrik direklerine yazı asmış, evlendim yardımlarınızı bekliyorum diye. Paşamız imzayı atıyor, topu halka atıyor, millet de ben tvyi alayım, sen buzdolabını al diye birlik oluyor ilginç şekilde, yardım da ediyorlar yani. Tabi bu binde bir olacak bi durum. Şu anda herşey 2ye 3e katlandı. 5-10 sene önce evlenenler treni yakalayanlar. Orta karar bir nofrost buzdolabı 1.500-2.000 lerden 4.000-5.000 lere çıktı. İyi bir TV 3.000 lerden 7.000 lere kadar çıktı. Amiral model cep telefonu bile alayım desen en az 7-8 bin ödemen lazım. Çok zor bir durum hakikaten. Karı koca memur olanlar her türlü taksit öder de , hem ailesi hem kendi durumu orta ve altı olanların işi çok zor görünüyor.

  • Düğün yapmamak en güzeli.

    Bunu yaparken karşı tarfı zorlamadan yapmak en güzeli.

    İki gün sonra başına kakmasınlar, evlilikten soğursun.

    Burada bir tane trol peydahlanmış ona görmemezlikten gel, kadın taklidi yapıp milleti trollüyor.

  • Kız illede düğün istiyorsa güle güle diyeceksin...

  • Bizde kız tarafı düğün istemiyoruz demişti. Bizde az bi afallayıp hay hay demistik. Belediye nikah salonundan evlendim ailem düğün olmuyor diye 2 bilezik fazla yaptı. Nikâh akşam saatine doğru yapıldı çıkışta eş, dost bi mekana gidip eğlendik. Mekânın yarısını kapatmıştım şansıma hiç kimse yoktu tamamını kapatmış gibi oldum ve iyi eğlendik. Balayı tatilini uzun tutup çok sağlam bi karadeniz turu yaptık. Düğün yapmadigim için gram pişman değilim ve eşimde degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birkaç kuşak da değil 21. yy da biteceğini umuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    "Ha evlenmek üzere olan tarafların ailesinde ayrıca şöyle bir düşünce daha var bence; ben milletin oğluna/kızına evlenirken şunu taktım, benim oğlum/kızım da düğün yapacak ki zamanında başkasına taktığım altınları geri alayım.
    Altının amacı çifte yardımcı olmakken düğün için yapılan masraf gelen takılardan çok daha fazla oluyor genelde." Hocam işte sırf bu aptalca şey yüzünden evlenme isteğim bile yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçmalama 30 k altın alınıyor sadece hangi gezegendesin paralel evrende mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 150k düğün mü? Düğünü Titanik üzerinde 3 gece mi yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DISCOVERY SCIENCE kullanıcısına yanıt

    Yapma zorla mi? Israr ederse yol ver başka keriz bulsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B

    evet bekar kalalim masturbasyon neyine yetmiyor miss

    Sadece cinsellik için evlenen boş insandır zaten.

  • Nikahtan evlendik, bunun herhangi bir şekilde lafı olmadı. Sadece bir kere bu konuyu konuşup bütün süreci en sade şekilde yürütüp düğün yapmadan nikah salonunda halledip bitirmeye karar verdik ve gayet güzel oldu. Davetliler geldi kabul ediyor musunuz evet evet takı foto vs. toplamda 30-40dk sürdü. Herkes evine gitti yorulmadan darılmadan bitirdik süreci.


    Ne oldu? En az 20k elimizde kaldı, stresimiz olmadı, enerjiye en ihtiyacımız olan günümüzde enerjimizi tüketmemiş olduk vs. vs.


    Eğer bu durumu kıza izah edemiyorsanız ve dönülecek noktayı geçmediyseniz derhal o işten dönün beyler, sizin için bir saçmalıktan vazgeçmeyen kadın fedakarlık yapması gerektiği ilk durumda sizi satar.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.