Evet uzun seneler düşünmekten kafayı yemiş birisi olarak artık karma denen kavramın gerçek olduğuna inanıyorum, ki din konusunda da sık sık gelgitler yaşamış biriyim yani bunu sadece dinsel olarak da söylemiyorum, ve karma da bana göre tamamen iyilik-kötülüğe göre kurulu bir şey de değil, olay şu ki hayatta ne yapıyorsan tam olarak onun karşılığını alıyorsun ve aslında hayat da bundan ibaret, örneğin iyi kalpliysen ama kafan çalışmıyorsa aptallığının cezasını çekiyorsun, bir konuda saçma şekilde davranırsan bedelini ödüyorsun vb., kötülük ve iyilik kısmı da aynı şekilde, birinin canını yakınca en baştan kendini de yakmış oluyorsun çünkü bir kere o kötü ve negatif enerjiyi yaratıyorsun, ve o yaptığın kötülük bir şekilde dönüp dolaşıp senden çıkıyor, örneğin zamanında kötülük yapmış birine o an neden bir şey olmuyor dersin, bir süre sonra aynı kişi genelde durmadan acı çekeceği ve yalnız kalacağı bir duruma düşer ve bu kısa da sürmez ızdıraplı olur Zaten çok fazla kötülüğe bulaşanların yüzünde meymenet olmuyor, yaptığın neyse ruhun da ona bürünüyor ve hayatın da o şekilde geçiyor sen istemesen bile, özellikle bu mesele çok önemli çünkü içi pislikle dolanın sıfatından kaçarsın muhatap olmak istemezsin yaydığı enerji bile böyledir |
Bildirim