Şimdi Ara

Karlı yolda motosiklet kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okulum gereği Kars'ta okuyorum orada kullanabileceğim bir motosiklet tavsiye edebilir misiniz? Zaman zaman buz da olabiliyor. Kışın çok büyük bir zamanı yollar tamamen kar kaplı. Arabalar gidiyor ancak motosiklet kullanmak için ne yapmak gerekir hangi tür tavsiye edersiniz? Araba çok pahalıya geliyor masrafları yüzünden ucuz yollu olarak ayağımı yerden kesecek ne önerirsiniz? Atv de olabilir ama yakıt tüketimi de önemli tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 24 Temmuz 2017; 20:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güvenli ve sağlıklı bir şekilde kullanman için çok masraf yaparsın astarı yüzünü geçer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kars için motor tavsiye etmem.Çünkü yılların motorcusuyum diyen adam bile karlı buzlu yolda olabildiğince az sürüş gerçekleştirir.ATV senin için biçilmiş kaftan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsn_33

    Kars için motor tavsiye etmem.Çünkü yılların motorcusuyum diyen adam bile karlı buzlu yolda olabildiğince az sürüş gerçekleştirir.ATV senin için biçilmiş kaftan

    Hocam lastik falan degistirsek kurtarmaz mı? Bir de atvler hakkında bilginiz var mı acaba tavsiye edebileceğiniz bir şey?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla buzlu yolda özellikle arabalar bile çivili lastik olmadıkça kayma eğilimi gösterebiliyor.Kendi adıma böyle bir şey yapmazdım.Maalesef ATV konusuyla ilgili bilgiye sahip değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsn_33

    Valla buzlu yolda özellikle arabalar bile çivili lastik olmadıkça kayma eğilimi gösterebiliyor.Kendi adıma böyle bir şey yapmazdım.Maalesef ATV konusuyla ilgili bilgiye sahip değilim

    Teşekkür ederim ben o zaman en iyisi atvleri araştırayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bu foruma bağlı kalma hocam. bu forum, herhangi bir konuda derinlemesine teknik sorulara cevap bulabileceğin seviyede değil.

    youtube başta olmak üzere, görsel örnekler bulabileceğin ortamlarda araştırma yap.

    bence motorun karda en önemli sorunu lastiktir. bulunduğun yerin hava koşullarına dayanabilecek bir motor varsa ve bu motora, arabalardaki gibi kar lastiği yada çivili lastiklerden temin edebiliyorsan, işin çözülür.

    arka lastiğin hemen patinaja düşmemesi, arka tekerlek hareketi sağladıktan sonra da ön tekerleğin yeterli tutunmayı sağlayıp motoru yönlendirmesini ve dengelemesini sağladığın zaman, yol alabilirsin.

    kuru havadaki kadar olmasa da, gidebilirsin; gidersin gitmesine de; bu sefer de soğuktan koruyacak kıyafet olayı ortaya çıkar.

    yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, bu lastik ve kıyafet olayı epey masraflı olabilir.

    böyle bir lastik var mı? hangi kıyafetler gibi sorular için ise, dediğim gibi yabancı kaynaklarda araştırma yapmanı öneririm.




  • karda ve heleki buzda motor kullanabileceğinden eminmisin? 2 tekerin kontrolü buz ustunde zor olur. ATV'LER de pek guvenli olmasa da en azindan motor yerine tercih edilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.