Şimdi Ara

Karınızın 2 gün tanıştığı bir adamdan içki teklifi almasını nasıl karşılarsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 4.7.2024)
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir satın alma uygulamasına ( farz edelim sahibinden ) karınız bir ilan koydu gözlük ilanı ve bu ilan biri tarafından satın alındı karınız adama gözlüğü verdi ve bu adam karınıza bir gün karşılaşırsak içki içebiliriz dedi bu duruma nasıl bakarsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Real RocknRolla arkadaşımız şöyle yazmış Sanırım bundan 2-3 sene önce, Covid'in yavaşladığı zamanlar... Facebook'taki değiş-tokuş gruplarından birinde güzel bir Oakley gözlük gördüm. Orta yaşlı bir kadın, iki kutu süt karşılığı oğlunun kullanmadığı Oakley Frogskins gözlüğü satıyordu (bu grupta nakit alım-satım yapılmıyor, yalnızca değiş-tokuş). Sahtedir diye düşündüm ama iki litre süt için riske girmeye değerdi.

Mesaj attım hemen, buluşacağımız yerde vs. anlaştık. Kadın meşgul olduğunu, kızının geleceğini söyledi, numarasını verdi. Kızla buluştuk, güzel bir kızdı ama çok da dikkat etmedim, vaktim de yoktu zaten muhabbet edecek. Gözlüğü aldım, eve dönerken kız beni instagram'dan ekledi. Baktım benden birkaç yaş küçük, oyunculuk ve modellik yapan bir kız. Birkaç ufak reklam filminde oynamış. Baktım önce sevgilisi var, sonra aquaman gibi görünen bir modelle düğün fotoğraflarını gördüm. Vay anasını dedim ama çok da sallamadım.

Eve dönünce, çıkardım gözlüğü kendi eski gözlüğümle karşılaştırdım, gözlük orijinal. Hazır instagram'ı da var, kıza mesaj attım, dedim gözlük benim ödediğimden çok daha değerli bir gözlük, aradaki farkı telafi etmek isterim bir şekilde. Gerek yok dedi kız, kardeşi zaten kullanmıyormuş, çöpe atacaktık dedi. Teşekkür ettim tekrar, dedim o zaman şehirde bir gün karşılaşırsak içkinizi ben ısmarlayayım. Alkol kullanmıyormuş, çay olur ama diye cevap verdi. Evli kız, kocası kocaman kaslı, çok da üstelemedim...

Muhabbet öyle başladı, aldı yürüdü sonra. Sonradan anlattı hepsini, fotoğraflar bir düğün organizatörünün reklam fotoğraflarıymış, model olarak çalışmış orada. Annesinin de vakti varmış aslında ama kızı benimle tanışsın istediği için onunla yollamış gözlüğü. İlk tanıştığımızda sevgilisi varmış ama tam ayrılık aşamasındalarmış. 3 ay falan takıldık onunla sevgilisinden ayrıldıktan sonra. Benim de ilişkim yeni bitmişti, daldan dala atlayan biri değilim, daha ciddiye bindirmek istemedim. Beklentiler farklı olunca da yürümedi, aramız bozuldu, bitti öyle...

Uzun lafın kısası, iki kutu süt parasına hem 4000TL'lik gözlük alıp, hem de 3 ay model sevgili yapmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 25 Haziran 2024; 18:38:25 >

• Karınızın 2 gün tanıştığı bir adamdan içki teklifi almasını nasıl karşılarsınız Karınızın 2 gün tanıştığı bir adamdan içki teklifi almasını nasıl karşılarsınız

• Karınızın 2 gün tanıştığı bir adamdan içki teklifi almasını nasıl karşılarsınız

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Yazım hatalarını düzelt, ben böyle yazmadım.

İnsanlar görecek, 'Real RocknRolla "HEMDE" yazacak kadar cahilmiş' diyecekler.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Ben belirtmek için öyle yazdım genel anlamı değişti mi cümlenin ? hemde yazınca a anlamı veriyorduda HEMDE yazınca b anlamımı verdi

Hadi düzelteyim yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 25 Haziran 2024; 17:33:27 >
  • Konu açardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Mesajı komple kopyala yapıştır, alıntı yap, vurgulamak istediğin yerleri bold olarak değiştir, altına da not düş.

Başkasından alıntı yapıp mesajı değiştirmen doğru değil.

Üstüne bir de yazım yanlışı yapıyorsun, "hemde" ne demek yahu. İlkokul 3'ten beri yapmıyorum o hatayı ben.

edit: Mesajım hala tam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 25 Haziran 2024; 17:46:48 >

• içebilirsiniz deyip boynuzlarımla bilgisayarın güç düğmesine basmaya çalışırdım.

• Real rock hemde yazacak kadar cahilmiş vaybeee..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

• içemez yani içmemeli çünkü kadın için flört olur bu.

kadın böyledir, arkadaş ayağına tanır, arkadaş olarak kabul etmesi demek o erkekten etkilenmesi demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınları çözmüş kral

Mesaj tam değilse doğrusunu sen at ben full kopyala yapıştır yaptım bir iki tane göze sokmalık değişiklik yaptım önemli yerleri ama oralarıda normale döndürdüm sonra

Alt tarafı bir kopyala - yapıştır yapacaksın, onu da yapamadın...

Düzeltirken eklemeyi unutmuşum orayı şimdi bak bakalım

Bakmanada gerek yok aslında 12 tane yanıt verilmiş 11 i içemezsin 1 i içebilirsin oda büyük ihtimal sensin

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Ben yalnız içtim hep.

Sokakta sağda solda erkeklerin yanına gidiyorum muhabbet için

Eğer kazayla bir kızın yanına gidersem döverler zaten beni. Karşı cinsden uzak durmak gerekiyor dayak yememek için.

Alkollüyken kafedeki 3 kızla konuşmaya kalktıydım. Dayak yiyecektm. Garson üzerime yürüdü bağırararak.

Karşı cinsden uzak durmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 25 Haziran 2024; 19:7:27 >
    Tank bulur o adamın üzerinden geçerdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.