Şimdi Ara

SİLİNSİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çocukluk dönemimi ve lise yıllarını kilolu geçirmiş biriyim. Lise yıllarında kilo vermeye heveslenip koşu bandı alarak kilo kaybettim, ama daha sonrasında tekrar alıp vermelerim oldu, en sonunda sağlam bir kilo kaybıyla yaklaşık 103 kilodan 65 kiloya kadar spor yapmadan düştüm. Şimdi sorularıma gelelim;

    1-)Bel simidim çok fazla ve vücudum aşırı şekilde yumuşak.(Bu durum kiloluyken de böyleydi). Bazen bel tarafımda olan yağlar daha çok şişiyor gibi bu durumu yaşayan var mı?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siniperci2222 -- 5 Mayıs 2019; 8:5:1 >



  • Plastik cerraha git, bende de var ideal kiloma düşüp karın gerdirme + lipo yaptırmayı düşünüyorum. Eğer memede de sarkma, şişkinlik varsa oda jinekomasti diye geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Beni rahatsız eden sarkmalar değil aslında. Belimde ve yanlarımda olan yağlar bazen aşırı şekilde şişiyor bazen de normal bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
  • Dostum senin vücudun skinny-fat (zayıf ama yaglı) diye tabir ediliyor yabancı kaynaklarda vs. Yag yakıp, bir yandan da kas inşa etmelisin öyle çok abartılı profesyonel şekilde bahsetmiyorum bir sporla ilgilen en azından salona git kardiyoyu sok hayatına yağ yakarsın vücudun sıkılaşır(vücudunun yumuşaklıgı yağ dokundan geliyor yağlarını yakarsan kaslarını hissedersin)
  • Biliyorum yağlı bir vücuda sahibim ama benim derdim yan bölgelerimdeki ve bel bölgemdeki yağlar. Yukarıda belirtmiştim okudun mu bilmiyorum ama, bazen şişiyor gibi oluyor bu bölgeler bazen de dümdüz. Kifoz'um var acaba ondan mı kaynaklanıyor diyorum ama anlayamıyorum. Çünkü kifoz'un ağrısı olunca dediğim bölgelerdeki yağlar daha şiş gibi oluyor. Biraz garip gelebilir ama durum bu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siniperci2222

    Biliyorum yağlı bir vücuda sahibim ama benim derdim yan bölgelerimdeki ve bel bölgemdeki yağlar. Yukarıda belirtmiştim okudun mu bilmiyorum ama, bazen şişiyor gibi oluyor bu bölgeler bazen de dümdüz. Kifoz'um var acaba ondan mı kaynaklanıyor diyorum ama anlayamıyorum. Çünkü kifoz'un ağrısı olunca dediğim bölgelerdeki yağlar daha şiş gibi oluyor. Biraz garip gelebilir ama durum bu :)
    Kifoz ne bilmiyorum ama karın ve beldeki yağlar niteliksiz karbonhidrattan ve akşam yemeklerinden olur. Akşam veya gece geç vakit yediğin ve basit karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin dönemler buralar şişer, bunları yapmayı kestiğin zaman ölçülerin daralır (kilon değişmese bile)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habzij H kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim. Dediklerini uygularım benim için problem değil ama spor yapmasam yinede sonuç alırmıyım söylediklerinle?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siniperci2222

    Cevabın için teşekkür ederim. Dediklerini uygularım benim için problem değil ama spor yapmasam yinede sonuç alırmıyım söylediklerinle?
    Bu konudaki benim yorumlarımı okumanı öneririm. 65 kilodan 57 kiloya düştüm.

    https://forum.donanimhaber.com/sadece-kahvalti--135827316
  • Ozel diyer uygulamaniz gerekiyor.Adini hatirlayamadim maalesef ama basitce anlatayim.Gun icinde almaniz gereken kalori ve proteini toplam 8 saat icinde alip geriye kalan 16 saat kendinizi ac birakiyorsunuz.Bu aclik sirasinda da tercihen kardio yapiyorsunuz.Bu kadar.

    edit:Hatirladim.Intermittent fasting



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroes To Us -- 18 Kasım 2018; 23:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siniperci2222 S kullanıcısına yanıt
    Yağların dağılımı hormonlara göredir kadınlarda kaçlada birikirken erkeklerde göbek ve etrafı birikir bir de arkadasın dedigi gibi genelde pis yağlar göbek ve simit çevresinde toplanır kurtulmak istiyorsan bölgesel yağ yakımı çok zor yani genel yagından kurtulman gerek ki temiz diyet ve kardiyoyla olur bu eger spor yapmayacagım diyorsan yaktıgından az kalori alman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.