Şimdi Ara

Karın Gurultusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sabah 8 de yiyorum 10 da guruldamaya başlıyor
    Bir de en sessiz anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kek fln al,çizi veya o saatlerde ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurultu mu gürültü mu cok onemli gurultysa sikinti yok

• Ülker çizi

Atıştırın açlığınızı yatıştırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derste filan oluyor cok fena ya o sesi baskalari duymasin diye ne strese giriyor insan

• 5 yıldır sabah 6 dan 5 öğlen e kadar yemek yemiyorum ve alıştım bune çözümünüde buldum. Bak şimdi kardeşim önce sabah ağzını çalkala mümkünse fırçala sonra 2 bardak su iç ağzına sakız at ki kokmasın neyde BUNDAN SONRA BAŞLIYo Karın gurultusu için ise karnına bastır genelde 1 2 saat uzatır ama bi müddet sonra işe yaramaz Orda devreye sakız geliyo onu yut . Alabiliyosan kahve al kahve alırsan eğer acıkmazsın karnın guruldamaz hiç. ÖZET KAHVE İÇ

• Bil bakalım ne oldum?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

5 yıldır sabah 6 dan 5 öğlen e kadar yemek yemiyorum ve alıştım bune çözümünüde buldum. Bak şimdi kardeşim önce sabah ağzını çalkala mümkünse fırçala sonra 2 bardak su iç ağzına sakız at ki kokmasın neyde BUNDAN SONRA BAŞLIYo Karın gurultusu için ise karnına bastır genelde 1 2 saat uzatır ama bi müddet sonra işe yaramaz Orda devreye sakız geliyo onu yut . Alabiliyosan kahve al kahve alırsan eğer acıkmazsın karnın guruldamaz hiç. ÖZET KAHVE İÇ

Yaptığını doğru bulmadım

Kahve ve çay daha kötü yapıyor

Sanırım en iyisi yaninda kek,çikolata tasiyacaksin yiyeceksin

• kek yağlı poğaça açma felan yeme normal sağlam asitsiz yağsız güzel bir kahvaltı yap guruldamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seul contre tous

quote:

5 yıldır sabah 6 dan 5 öğlen e kadar yemek yemiyorum ve alıştım bune çözümünüde buldum. Bak şimdi kardeşim önce sabah ağzını çalkala mümkünse fırçala sonra 2 bardak su iç ağzına sakız at ki kokmasın neyde BUNDAN SONRA BAŞLIYo Karın gurultusu için ise karnına bastır genelde 1 2 saat uzatır ama bi müddet sonra işe yaramaz Orda devreye sakız geliyo onu yut . Alabiliyosan kahve al kahve alırsan eğer acıkmazsın karnın guruldamaz hiç. ÖZET KAHVE İÇ

Yaptığını doğru bulmadım

Kahve ve çay daha kötü yapıyor

Sanırım en iyisi yaninda kek,çikolata tasiyacaksin yiyeceksin

Git araştır sabah kalkınca kahve içersen acıkmazsın acıkırsan bi tane daha iç

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    Neyold'un

• Yakın arkadaşımın karnı dersin ortasında balina çığlığı gibi bir sesle guruldamıştı, koca amfide yankılanmıştı bir de. O utanıp kızardıkça benim kahkaha basasım geldi ama çocuğun üstüne gitmeyeyim diye kendimi tutmuştum, şimdi düşünüyorum da keşke bassaymışım kahkahayı.
  • Böyle sınav zamanı falan oluyor vizedeyken falan. Asıl o zaman büyük sıkıntı. İnsan strese giriyor yeminle sınavı falan bırakıp karnın guruldamasın diye uğraşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Bil bakalım ne oldum?

Adet mi?

• ne kadar yesem de sabahları böyle oluyor. mantıklı çözüm bulursanız alıntılayın beni
  • evet.
  • quote:

Neyold'un

cırcır
  • hastaligin olabilir. bende de ayni sikayet vardi. reflu ve gastrit cikti. tabi ac kalmamaya calis olabildigince. psikolojik olarak da artabiliyor bu olay.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.