Şimdi Ara

Karın Ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gündür karnım aralıksız ağrıyor adeta kıvranıyorum. Biraz çimenlere uzanmıştım sanırım bu yüzden oldu. Doktora gittim bir yığın ilaç verdi kullandım hiç bir faydası olmadı. Nasıl geçer ki bu illet ?

• benimde zamanımda acayip karnım ağrıyordu mesela elimi ağzıma götürmekten pis şeylere dokunmaktan çok temiz olmazsam kola asitli şeyler içinde direk karnım ağrıyordu doktora gittik hortum saldılar ve gastrit cıktı ve bir süre sonra daha ağrımadı ve tekrar gitmem gerekiyordu hortum salınmaıs için fakat bek esgeçtim gitmedim ve Allaha şükür daha ağrımıyor sana tavsiyem ilaçla oluncak şey değil bu iyi bir doktora gitmen ve durumu abartarak söylemen senin faydana olucaktır her türlü teşhisi sana koysun
  • Bu pazartesi de muafiyet sınavım var öyle ters zamana denk geldi ki. Doktor vermediği halde antibiyotiğe bile başladım dün. 2 gündür ilaç kullanıyorum. 2-3 saat önce biraz hafifleme oldu gibi ağrılarda. Sarımsakı eksik etmiyorum. Artık bir de diyareyim. Berbat durumdayım 3 kilo verdim. Bir daha uzanırsam çimlere iki olsun. Nemliydi bir de ..
    Testis ağrısı
    8 yıl önce açıldı
    KARIN GURULDAMASI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki farklı doktora gittim ikiside ortak ilaç verdi içinde var buscopan da ama dediğim gibi bir tesiri olmadı hiç
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.