|
Arkadaşlar başına gelen olabilir diye buraya açıyorum konuyu... Babam 2020 Mart ayında temizlik ürünü alıp ürün çok gecikince kapıda teslim almadan iade etmiş. Bugün telefonuna gelen mesaj ile bu ürün ile ilgili icraya verildiğini öğrenmiş. Aradım, karşıma hukuk bürosu çıktı ve dedikleri şu şekilde ; *Size gönderilen icra ürün fiyatı değil iadenizden dolayı taşıma ücreti için tarafınıza yansıtılan ücrettir. Eğer ürünü teslim alıp iade etseniz böyle bir hakkı yok firmanın ancak siz teslim almadan direk iade ettiğiniz için taşıma ücretini size yansıtma hakkı var dediler. Hatta ve hatta baya avukatlık bürosu bu merdiven altı firmalardan neden alışveriş yapıyorsunuz ,sonra mağdur oluyorsunuz böyle falan dedi(Bizden yana görünmeye çalışıyor).120 TL yatırın icra takibi kapatılsın denildi. Bu konu hakkında kısa süre önce haberde yapıldı. "Kargoyu almadınız" icrası! https://www.facebook.com/HaberturkTV/videos/kargoyu-almad%C4%B1n%C4%B1z-icras%C4%B1/583135099576355Haberde de anlaşılacağı üzere bunlar avukatlar ile danışıklı ve gerçekten icraya verebiliyorlar. Ancak hiç bir şekilde haklı değiller ve sakın para ödemeyin. Başınıza gelebilir böyle bir durum. Dolandırıcılığın yeni şekli. Türkiye de bu tuzağa düşecek binlercesi var , tebrik ediyorum bu dolandırıcıları her gün yeni fikirler ile çıtayı yükseltiyorlar. İyi forumlar |
|
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt