Bildirim
KARGO İLE DİPLOMA GÖNDERİLİR Mİ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sildirdikten sonra hemen vermiyorlar mı. Sen gitmeden mi sildirdin kaydını, nasıl becerdin lan
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BlessedWay
Sildirdikten sonra hemen vermiyorlar mı. Sen gitmeden mi sildirdin kaydını, nasıl becerdin lan
Gittim sildirmek için başvuru yaptım aynı gün silinmez dediler yaklaşık 2 hafta sonra silindi kaydım ama diplomayı almak için gitmeye üşeniyorum o yolu
Aynı gün silseler diplomayı Alıcam ama olmuyor işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ CELİK -
ben orta okulu bitirdikten sonra lise için şehir değiştirmiştim.ve diplomamı almadan gelmişim
liseye diplomam olmadığı için kaydımı yapmamışlardı bizde kargoyla getirtmiştik .bi sıkıntı olmadı yani
_____________________________ ..Özledim seni harbiden.. . -
Çok ilginç. Ben de bu sene sildireceğim büyük ihtimalle. Bayağı araştırmıştım hepsi bir günde hallolur falan diyorlardı. Hangi üniversiteydi seninki. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BlessedWay
Çok ilginç. Ben de bu sene sildireceğim büyük ihtimalle. Bayağı araştırmıştım hepsi bir günde hallolur falan diyorlardı. Hangi üniversiteydi seninki.
Çanakkale_____________________________ CELİK -
up _____________________________ CELİK -
uup _____________________________ CELİK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler