Şimdi Ara

Karga ve Fil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir karganın beyni yaklaşık olarak bir fındık kadar; bir Filin beyni ise yaklaşık olarak bir karpuz kadar. İkisinin beyni arasında bu kadar büyük bir fark varken, ortalama zekaları arasında neden neredeyse hiç fark yoktur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Nerden biliyosun kardeş iq testi mi yaptın hayvanlara

Evet yaptım aynı çıktı.

• Beynin büyüklüğüyle zekâ arasında bir bağlantı yoktur.Önemli olan nöronlar arasındaki bağlantının ne kadar iyi olduğudur.Eğer nöronlar arasındaki bağlantı sağlamsa beyinde de o kadar fazla kıvrım olur, bu da anlama kabiliyetini ve pratikliği arttırır.

Orijinalden alıntı: Wunaji

Beynin büyüklüğüyle zekâ arasında bir bağlantı yoktur.Önemli olan nöronlar arasındaki bağlantının ne kadar iyi olduğudur.Eğer nöronlar arasındaki bağlantı sağlamsa beyinde de o kadar fazla kıvrım olur, bu da anlama kabiliyetini ve pratikliği arttırır.

Hocam bunu biliyorum zaten. Benim sorduğum, madem bir fındık kadar beynin zekası da yüksek olabiliyor; filin beyni neden o kadar büyük? Sadece vücuduyla uyumlu olması için mi?

Orijinalden alıntı: InsignAce

önemli olan çekicin boyu değil çaktıgı çividir

Daha Fazla Göster
  • Lycosidae kullanıcısına yanıt
    bunu allaha sormak lazım.
    *Amd Fx 6350 4.5 Ghz, *Sapphire R9 285 Dual X OC 1100 Mhz/1525Mhz,*Gskill 2x8 16Gb 1600Mhz Ram, *Corsair Force 120 Gb SSD 550/550, *Toshiba 1 Tb Hdd, *Msı 970A-G46 , *Dark Aquaforce 120W Sıvı Soğutma, *HİGHPoWER-ep600-br-ıı 600w ELEMENT BRoNZE Iı ,80+plus BRoNZE, *VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS 24"
  • Dur bi sorup geleyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lycosidae

quote:

Orijinalden alıntı: Wunaji

Beynin büyüklüğüyle zekâ arasında bir bağlantı yoktur.Önemli olan nöronlar arasındaki bağlantının ne kadar iyi olduğudur.Eğer nöronlar arasındaki bağlantı sağlamsa beyinde de o kadar fazla kıvrım olur, bu da anlama kabiliyetini ve pratikliği arttırır.

Hocam bunu biliyorum zaten. Benim sorduğum, madem bir fındık kadar beynin zekası da yüksek olabiliyor; filin beyni neden o kadar büyük? Sadece vücuduyla uyumlu olması için mi?

Bir farede fil kadar beyin olmasını beklemek abes olur, bu yüzden vücut büyüklüğüyle orantılı olarak beynin hacmi de artar bildiğim kadarıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.