Şimdi Ara

Karekök YGS Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda bu kitabı çözen varsa bana pm atabilir mi ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Pared -- 19 Ekim 2015; 11:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Pared

Attım.

Kitap nasıl memnun kaldıniz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

quote:

Attım.

Ben çözüyorum, daha önce Fem Beyazı bitirmiştim. Tek başına değil ancak bir kitapla birlikte muhakkak çözülmeli çünkü sorular klasik kalıplardan çok muhakeme gücüne dayalı. Fem vs. bir kitapla işlem gücü, soru kalıplarını tanıma gibi yeteneklerin Karekök ile de yorum yeteneğin gelişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.A.R.A.D.O.X -- 3 Ekim 2013; 23:35:59 >
  • keiraknightley kullanıcısına yanıt
    gereksiz zor
  • Sorulari hoş oyle aman aman zorlukta degil.Ha tabi bazi kasinti sorulari var onlarda sinavda cikmayacak tarzda sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: topal kaplumbağa

gereksiz zor

Bu yorumu tartışmaya açıyorum yorum gücünü arttırıyor diyen arkadaşlar var ben mesela matı severim fem beyaz aalmadm direk bunu aldm yorum arttırmak daha önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Onething

quote:

Orijinalden alıntı: topal kaplumbağa

gereksiz zor

Bu yorumu tartışmaya açıyorum yorum gücünü arttırıyor diyen arkadaşlar var ben mesela matı severim fem beyaz aalmadm direk bunu aldm yorum arttırmak daha önemli

zor kitap hocam ama bunu çözmeden önce konuyu iyi kavramak için kolay kitap çözüp üstüne bunu çözmek daha iyi bence. bende var karekök cidden çok zor çok boş sorum oluyor. birey a aldım şimdi bir konuyu ondan çözdükten sonra karekökten çözeceğim. arkadaşların dediği gibi alışılmış kalıpların dışında sorular var. gerçek sınavda da alışışmışın dışında çıktığını düşünürsek sınava iyi hazırlayan bir kitap.

• quote:

Orijinalden alıntı: P.A.R.A.D.O.X

quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

quote:

Attım.

Ben çözüyorum, daha önce Fem Beyazı bitirmiştim. Tek başına değil ancak bir kitapla birlikte muhakkak çözülmeli çünkü sorular klasik kalıplardan çok muhakeme gücüne dayalı. Fem vs. bir kitapla işlem gücü, soru kalıplarını tanıma gibi yeteneklerin Karekök ile de yorum yeteneğin gelişir.

Fem beyaz hangisi link verir misin

• bende daha ılk baslarındayım yenı baslıyorum sana dıyebılırıımkı cok guzel bır kıtap cunku konulara bodosloma gırmıyor ılk tekınıgı ogretıyor sonra o teknıkle soruları cozduruyor sona dogru zorlasıyor ve mps serısı olursa cook soru olur tavsıyem.
  • Her zaman zor iyidir ama burda zorluktan kastım işlem kalabalıklığı, pis sayılar içeren soruların zorluğunu kastetmiyorum bakış açısını genişletecek bir zorluktan bahsediyorum. Sınavı iyi yapmak için sınav ayarında değil daha üstünde bir kitap çözme taraftarıyım ki o sınav günü orijinal diye nitelendirebileceğimiz soru tiplerini o an deneyimlerin ve bu tarz ufuk genişletici kitapların sana kattığı yararla çözebilesin diye. Yoksa sınavın geriye kalan sorularını herhangi bir test kitabında bulursun 40 ygs mat sorusundan 33 34 tanesi piyasadaki kitaplardan toplama gibi olacak 5-6 soru da ilk defa o gün karşılaşılanacak.
  • Takip ben de almayı düşünüyorum. Konu özetli+karekök baya iyi olur herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Takip ben de almayı düşünüyorum. Konu özetli+karekök baya iyi olur herhalde?

ikisini birden napcan o kadar çok ygs kasma hocam bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Onething

quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Takip ben de almayı düşünüyorum. Konu özetli+karekök baya iyi olur herhalde?

ikisini birden napcan o kadar çok ygs kasma hocam bence

Öyle mi diyorsun hocam? Hem TM'ciyim hem 4 konu hariç LYS matematik ve Cumhuriyet Edebiyatı kaldı. Diğer derslerden eksiğim yok dershanede gördükçe tekrar edip test çözüyorum. Fen falan olmadığı için Karekök de alayım diye düşünmüştüm ama hata mı ederim?

Eidt: Anlatım bozukluğu LYS matematikte 4 konu kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 4 Ekim 2013; 7:25:42 >

• çok orjinal sorular var kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.