Şimdi Ara

KAREKÖK ROP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF56195FD -- 21 Aralık 2018; 18:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitap yenilendi mi?2018 basımdan farklı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aynı . Ben hani çözeyim mi anlaminda sordum.

• Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    Hocam apotemi problemleri çözdüm üstüne rop da çözmeli miyim?

• Hocam elimde 2016 basımı var acaba önceki basımlarla tyt versiyonu farklı mı ? Üstte gördüm ama arkadaş 1 sene öncekini sormuş
  • Hız kazanmak için çözülür bence çözebilirsin.Ama çok uğraştırıcı soruları da varmış. Zaman kaybetmek istemiyorsan denemeye de geçebilirsin

• O kitap geçen yıl baştan sona tam tyt tipi soruların olduğu tek kitaptı tabii zor halleri

• Hocam bildiğim kadarıyla aynı

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben karar veremedim arkadaşım almış okula getirip çözüyor ama baya uğraştırıyor. Haliyle ben de alıp almamakta kararsız kaldım. Ama sizin dediginiz gibi faydası oluyorsa çözerim.

• Apotemide zorlandın mı?

• Geçen yıl ben de apotemiden sonra bunu aldım ekim gibi evet uğraştırıcı kesinlikle bitirmem lazım deyip saatlerini harcamana gerek yok asıl yapman gereken şeylerin önüne geçmesin ama elinin altında bulunsun günde 5 soru çözsen kafi 5 sorudan 4 ayda bitirirsin ve geliştirir düşünme tarzını tavsiye ederim. Apotemi bitirdiysen bu arada deneme çözmeye başla artık her gün sınava kadar. Eksiğin olan şeyler varsa özellikle onların üstüne git yeter.

• barkinn B kullanıcısına yanıt
    Hocam maraton testlerine kadar aman aman bir zorluk yaşamadım ama maraton testlerinde zorlandim acikcasi.

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı hocam öyle yapayım o zaman teşekkür ederim.

• Çözme, ben çözmedim. Apotemi ardından da kaliteli denemeler gayet de yeterli. Amelelik yapma boş yere.

• hocam bana kalırsa tyt ile alakası yok. tytde adamlar ekstra zaman kaybettiren sorular sormuyor açık ve net oluyor. karekökü aldığıma pişmanım duruyor kitaplıkta. günde 10 soruyla 50 küsür günde bitirmekti planım ama o bile fazla geldi açıkçası. ropta uğraştığım kadar tyt matta uğraşmadım ki tyt mat netim de gayet iyi. bence problem ihtiyacını bol deneme çözerek karşılamalısın, ben apotemiyi çözmüş olsam hayatta almazdım sırf vicdan yaptığım için aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.