Şimdi Ara

karekok mps vs birey b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar basliktada belirttiğim gibi,kitaplari kullanan biri varsa hangisi daha iyi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mps ler bireye göre kolay ama değişik soru tipleri var ikisini birlikte kullanıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

mps ler bireye göre kolay ama değişik soru tipleri var ikisini birlikte kullanıyorum ben

Mps 0 ı kullandinmi kardesim kullandiysan bilgi verebilirmisin nasil bi kitap

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf06

quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

mps ler bireye göre kolay ama değişik soru tipleri var ikisini birlikte kullanıyorum ben

Mps 0 ı kullandinmi kardesim kullandiysan bilgi verebilirmisin nasil bi kitap

hayır kullanmadım
  • Karekök hastası biri olarak yazmazsam olmaz :) Karekök mps dediğin 5 kitaptan oluşuyor kardeşim üstte örnek altta 6 soru şeklinde. Konularına göre değişiyor örnek sayısı bazıları 15 bazıları 40 a kadar gidebiliyor. Birey b de güzel kitap çoğunu çözdüm ikisinin birbiriyle alakası yani karekök mps öğretir ufkunu açar üstüne birey b çözersin cila atarsın sonra bide karekök soru bankası yapıştırırsan tadından yenmez.Durumunu bilmiyorum. Benim durumum iyi soru örneklerini gördüm diyorsan birey b al karekök soru bankası da güzel takıl. BAŞARILAR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: amttgy

Karekök hastası biri olarak yazmazsam olmaz :) Karekök mps dediğin 5 kitaptan oluşuyor kardeşim üstte örnek altta 6 soru şeklinde. Konularına göre değişiyor örnek sayısı bazıları 15 bazıları 40 a kadar gidebiliyor. Birey b de güzel kitap çoğunu çözdüm ikisinin birbiriyle alakası yani karekök mps öğretir ufkunu açar üstüne birey b çözersin cila atarsın sonra bide karekök soru bankası yapıştırırsan tadından yenmez.Durumunu bilmiyorum. Benim durumum iyi soru örneklerini gördüm diyorsan birey b al karekök soru bankası da güzel takıl. BAŞARILAR!

Hocam çok teşekkürler süper yazmışsın 2 sinide alicam gibi duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidaneee -- 12 Ekim 2014; 7:05:45 >
  • Mps alma,normal karekok sblerden aliyorsan onlardan al. Mpsler ogretici ama ozgun sorulari pek yok ve islem yetenegine donukler,Osym'nin 90lardaki tarzini animsatiyorlar.

• birey b kullanıyorum kesınlıkle alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih uçan

Mps alma,normal karekok sblerden aliyorsan onlardan al. Mpsler ogretici ama ozgun sorulari pek yok ve islem yetenegine donukler,Osym'nin 90lardaki tarzini animsatiyorlar.

Hocam konuyu tam oturtabileceğim kitap olarak ne önerirsin ? (Seviyem iyi deil)

• zidaneee kullanıcısına yanıt
    Temelin zayifsa guvender ve fem ilk adimla baslayip ondan sonra bolum denemelerine yuklenebilirsin.
    Konu eksigini halledikten sonra cok fazla soru bankasiyla vakit gecirmek hata oluyor(tecrubeyle sabit) kapsulleri cozerek isinirsin ygsye.

• salih uçan S kullanıcısına yanıt
    hocam zaten femin ilk adımı ve karekok 0 cozuyorum bunun ustune hemen takvıye eklemek ıstıyorum.
  • Up

• karekök mps ; işlem yeteğinizi acayip artırır bu bi gerçektir.. bir sayfa da bir köşe taşı ve 6 farklı soru(köşe taşına bağlı) vardır ... bir konuda size sorabilecekleri bütün soruları tarar... matematikte çok iyi oldunuzu düşünüyorsanız önermem ama kötü veya ortaysa mantklıdır kesinlikle... ilk üç sorusu kolay seviye iken son 3 sorusu birazcık zorlar.. birey b kitabı karekök mps ye göre zor sayılabilir fakat unutulmaması gereken en önemli konu karekök mps kitabı bendeki 5 modül.. birey b kitabndan 5 tane düşünn... çok ama çok sıkıcıdır direnrsenz meyvesinide alrsınz kaımca
    edit; mat1 bitti (3 kitap) 2 kitap kaldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.