Şimdi Ara

Karekök 0 mı Fem Simetri Seti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Matematıgı sıfır olanlar ıcın mat 0 karekok mu ıyı fem sımetrı setımı hangısı derde derman ?

Orijinalden alıntı: xbox001

Arkadaslar Matematıgı sıfır olanlar ıcın mat 0 karekok mu ıyı fem sımetrı setımı hangısı derde derman ?

Güvender.Matematiği sıfır olan adam öyle cins kaynaklar neden kullanır anlamadım.Alır bir güvender setini birde ekol hocayı dinler matematiği iyi olunca Fem , fdd , Birey b çözer.
    Keremcem Yırtılır...
  • quote:

Güvender.Matematiği sıfır olan adam öyle cins kaynaklar neden kullanır anlamadım.Alır bir güvender setini birde ekol hocayı dinler matematiği iyi olunca Fem , fdd , Birey b çözer.

mat bılenler 0 olanın halınden anlamıyor sen kesın ıyı bılıyon mat ı kı boyle konusuyorsun kardesım,guvenderı acıp cozuyorum ama tıkanıyorum pek temel yok,okul 2.sisiyiz 75 puan gelıyor ama nafıle mat 1 ı bılmedıkten sonra ne ıse yarar onun ıcın hocalar bana karekok 0 onerdı ama bıde szıın dusuncenızı alalım dedık tesekkur ettım rasta kardes sence vakıt kaybı mı mat 0 karekok ? bende guvender %100 setı var ama agır gelıyor bana nedense ? EKOL HOCA MAT HOCASI COK GICIK ANLATIYOR YA HOSLANMADIM ... BASKA SITEDE IYI VARMI KI ANLATAN

• quote:

quote:

mat bılenler 0 olanın halınden anlamıyor sen kesın ıyı bılıyon mat ı kı boyle konusuyorsun kardesım,guvenderı acıp cozuyorum ama tıkanıyorum pek temel yok,okul 2.sisiyiz 75 puan gelıyor ama nafıle mat 1 ı bılmedıkten sonra ne ıse yarar onun ıcın hocalar bana karekok 0 onerdı ama bıde szıın dusuncenızı alalım dedık tesekkur ettım rasta kardes sence vakıt kaybı mı mat 0 karekok ? bende guvender %100 setı var ama agır gelıyor bana nedense ? EKOL HOCA MAT HOCASI COK GICIK ANLATIYOR YA HOSLANMADIM ... BASKA SITEDE IYI VARMI KI ANLATAN

:S allah allah şaşırdım dogrusu.Güvender ağır bir kitap değildir aslında.Vallahi önerebileceğim en hafif bildigim kaynak bu kardeşim.Sanırım güvenderden baska en temelden alan kaynak yoktur yanı sağlam anlatan.Sanırım sen soru çözüm taktiklerini bilmedigin için anlamıyorsun ? Aslında bir kaç çözüm taktigi bilsen zorlanmazsın bende geçen sene neler cektim bu mattan.Mat1 i iyi olan arkadaşın yokmu çevrede onlar anlatsa anlarsın aslında.
    Keremcem Yırtılır...

• karekök derim

Arkadaslar Matematıgı sıfır olanlar ıcın mat 0 karekok mu ıyı fem sımetrı setımı hangısı derde derman ?

Fem simetri setini başlangıç olarak önermem. Biraz ağır gelebilir. Karekök 0 çözmelisin.
  • Alacaksin Karekok Matematik 0 baslayacaksin 0 dan sonra yavas yavas matematik 1 2 3 4 5 kitaplarini sirasiyla alacaksin karekokun ve ya baska kaynak ben ana bayisini arayip sordum tamamen mat0 natematigi zayif olanlar icin ozel hazirlanmis bu kitap digerlerine gore sana daha cok yardimci olacak diye dusunuyorum . . .
    Daha Fazla Göster
  • Karekök mat0 kitabını dün aldım çok hoşuma gitti ve benim gibi matematiği sevmeyen birisine bile ders çalışma azmi verdiGüvender ve Fem simetri setine sahibim en hafifi ve en temelden alanı karekök mat0 daha sonra 1-2sinide almayı düşünüyorum.
  • eğer tam anlamıyla sıfırsa. - + lı işlemleri dahi bilmiyorsan antremanlarla matematik diye bir kitap vardı o önerilebilir. karekök 0 kullanmadım ama fem simetri setide konu anlatım olarak iyidir. konuları bilen biri zaten simetri kullanmamalı bence. Konuyu uzatır ama oturtur. Yani pekçok kitapda 5 6 sayfada geçilen konuyu uzatarak detaylı birçok özelliğiyle anlatır. örneği boldur.

Kötü yanı biraz ezberciliğe iter öğrenciyi. Bu yüzdende ekol hoca ztv nejdet kirpi v.b gibi sitelerden konular dinlenp, soru çözümleri izlenebilir.

"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı
  • Fem simetri set 0 olan biri için yanlış seçim olur. Diğerini bilmiyorum.

karekök ü öneririm. ben şun matematik 1 i bitirmeye çalışıyorum sonra 2,3,4 ve 5 i bitiricem. Hocamla konuştum. Eğer ben bunları böyle bitirirsem matematiğin yüzde yetmişini halletmiş olursun dedi. Üzerinede güvenderden yada fem den mat 1 için bide mat 2 bitir tamamdır yani. Yüzde yüz halledemezsen bile (kapasitene bağlı) en kötü yüzde doksan halledersin yani.
  • arkadaşlar merhaba ben 11.sınıfım yarın final dershanesinin 12.sınıflar için yaz kursu sınıf belirleme sınavı(YGS) var geçen yılki sınav soruları nAsıldı hatırlayan yada kitapçığı atmayan saklayan varsa taratıp atabilen olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.