Arkadaşlar ps3 kazanmıştımda oyunlar pahalı malum kardeşliğe bir bak dediler.Biraz bilgi verirmisiniz.
Psn uzerinden 5 kisi nin paylasabildigi oyunlar. 18 inde 5 kisi degil 2 kisi olacak bu sınır. Yani kardeslik bitiyor gibi bir sey. Atiyorum oyun 130 tl 5 e bol kisi basi 26 tl ye oyun alinabilir. 18 inden sonra 2 kisi bir psn yi paylasabilecegi icin 130/2 olacak. Biraz gec kaldin kardeslik icin
Kardeşlik bitiyor ve 18 Kasım itibari ile Kankalık başlıyor...
2 kişiden kardeş oluyor mu yani. Biz iki kardeşiz mesela, ne yani ailem beni bunca zaman kandırdı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
2 kişiden kardeş oluyor mu yani. Biz iki kardeşiz mesela, ne yani ailem beni bunca zaman kandırdı mı?
İyiymiş
diyelim ki oyunu bugün satın aldık.ayın 18e kadar 3 kişi indirdi.2kişi indirme hakkımız daha var.o 2 kişi 18 den sonra indirebilir mi?Yoksa o 2 kilik hak yanıcak mı ?
aynı kanı taşıyan ama farklı guruplardan oluşan 2 kız yada 2 erkek ( kız erke'te olabilir) insansı varlıklara kardeş denir.. kısaca aynı makinaya sahip ama farklı makinalardan aynı kullanıcı adını girip kullanmaya deniyore
Snowbros ve Mariobros'da ki kardeşlerin pek insansı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme