Şimdi Ara

Kardeşlik nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 kazanmıştımda oyunlar pahalı malum kardeşliğe bir bak dediler.Biraz bilgi verirmisiniz.

• Psn uzerinden 5 kisi nin paylasabildigi oyunlar. 18 inde 5 kisi degil 2 kisi olacak bu sınır. Yani kardeslik bitiyor gibi bir sey. Atiyorum oyun 130 tl 5 e bol kisi basi 26 tl ye oyun alinabilir. 18 inden sonra 2 kisi bir psn yi paylasabilecegi icin 130/2 olacak. Biraz gec kaldin kardeslik icin
  • Kardeşlik bitiyor ve 18 Kasım itibari ile Kankalık başlıyor...
  • 2 kişiden kardeş oluyor mu yani. Biz iki kardeşiz mesela, ne yani ailem beni bunca zaman kandırdı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

2 kişiden kardeş oluyor mu yani. Biz iki kardeşiz mesela, ne yani ailem beni bunca zaman kandırdı mı?

İyiymiş
  • diyelim ki oyunu bugün satın aldık.ayın 18e kadar 3 kişi indirdi.2kişi indirme hakkımız daha var.o 2 kişi 18 den sonra indirebilir mi?Yoksa o 2 kilik hak yanıcak mı ?
  • aynı kanı taşıyan ama farklı guruplardan oluşan 2 kız yada 2 erkek ( kız erke'te olabilir) insansı varlıklara kardeş denir..
    kısaca aynı makinaya sahip ama farklı makinalardan aynı kullanıcı adını girip kullanmaya deniyore
  • Snowbros ve Mariobros'da ki kardeşlerin pek insansı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.