Şimdi Ara

Kardeşimin telefonu çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kardeşim telefonunu çaldırmış. İşin kötü yanı telefonda şifre yok. Ama apple id şifresini bildiğim için icloud.com’dan telefonu kayıp moduna aldım, çevirm dışı görünüyor. Tabi telefon internete bağlanıncaya kadar kayıp moduna geçemeyecektir. Telefonu çalan kapalı tutuyor sanırım. Ulaşılamıyor. Başka ne yapılabilir acaba? Bu arada apple’ı aradım, sim kart takılı olsun yeter dedi kayıp modu aktif olur dedi. Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • E-devletten çalıntı ihbarı yapın.

    https://www.turkiye.gov.tr/btk-kayip-calinti-ihbar-sorgulama-iptal

    iPhonelar iCloud ile kilitlenebildiği için genelde cihazı parçalama yoluna gidiyorlar.
  • Yerinde olsam savcılığa suç duyurusunda bulunurum

    E devletten çalıntı ihbarı yapmayın ayrıca iphonumu bulu silinki şahıs telefonu bir şekilde satsın yada hat takıp kullanılacak duruma getirsin

    Cihaz kullanılırsa bulunur tamamen iptal ederseniz sadece yedek parçaya gider

    Ayrıca kayıp moduna alıp telefon numarası yazdıysanız mesaj olarak konumunızı bulduk gibisinden link halinde sms gelirse kesinlikle gelen linke aldanıp giriş yapmayın çünkü sahte web sitesi tüm bilgileriniz gider

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalan kişi telefonu kullanmaya başlamış, mail geldi kayıp modu aktif olmuş. Artık kullanamıyor. Telefonu istanbul esenyurtta bir cadde üzerinde kullanmaya başlamış. Polise şikayette bulunmuştuk, imei falan da aldılar. Acaba kayıp modunu devre dışı bırakıp kullandırıp yerini mi tespit etsek yoksa zaten yasal mercilerin kayıtlarına o kişi geçti mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scoopi

    Çalan kişi telefonu kullanmaya başlamış, mail geldi kayıp modu aktif olmuş. Artık kullanamıyor. Telefonu istanbul esenyurtta bir cadde üzerinde kullanmaya başlamış. Polise şikayette bulunmuştuk, imei falan da aldılar. Acaba kayıp modunu devre dışı bırakıp kullandırıp yerini mi tespit etsek yoksa zaten yasal mercilerin kayıtlarına o kişi geçti mi.
    Cihazı aktif edin adam kullansın adresini görün. Sabit kaldığı anca yada ulaşabileceğiniz yerde olduğunda hızlıca cihazın bulunduğu yere gidin sonra cihazın tam olarak nerde yada kimde olduğunu tespit ettikten sonra polis arayın durumu anlatın ekip yollarlar sizin yanınıza ve cihazı alın. Tabi cihazı alıp sana vermiyorlar dava felan açılıyor cihazın senin olduğu doğrulanıyor felan dava tamamlanana kadar cihazı kullanamıyorsun.

    Bu anlattığım şekilde en kısa zamanda cihaza ulaşabilirsiniz. Yoksa kilitli şekilde kalırsa yedek parça niyetine parçalar satarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.