Şimdi Ara

Karayolları Denetim İstasyonları ilgili merak edilenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karayolları Denetim İstasyonları ile ilgili merak edilenler, yanlış bilinenler, şehir efsanelerine kulak vermeyin boş yere canınız yanmasın, birinci ağızdan İstasyon Çalışanından doğru bilgiler burada.




  • nerde?

  • Öğrenmek istediğiniz nedir? Sorun cevaplamaya çalışalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahBeyazÇubuklu

    Öğrenmek istediğiniz nedir? Sorun cevaplamaya çalışalım.

    Olağan üstü durumlar, kaza vb. veya az sonra örneğini vereceğim durumlarda kolluk kuvvetlerine mi haber veriyorsunuz yoksa karayolları olarak müdahale hakkınız var mı ?


    Örnek konu ; 1 yıl önce trafikte seyir halindeyken 6-7 araç önümde düğün veya asker konvoyu baya bildiğiniz tünel içerisinde araçlarını yan şekilde koyarak trafiği 15-20 dakika kadar kapattılar. Tünel içerisine devamlı anonslar yapıldı ama kimse takmadı. Hemen tünel çıkışında da karayollarının ofisi, tünel işletme şefliği vs. vardı. Yolu kesip neden bu magandaları tek tek toplamadılar veya yolu kesip polisler gelene kadar açmayabilirlerdi.


    Diğer bir sorum ise herhangi bir trafik kural ihlalini karayollarına ait kameralardan tespit ettiğinizde ilgili trafik bölge müdürlüğüne görüntüyü gönderip ceza yazılmasını sağlıyor musunuz ?





  • Karayolları Denetim İstasyonlarının bu bahsettiğiniz olaylarla ilgili sorumluluğu yok, yük nakli yapan araçların tonaj kontrolünü, özel izin belgesi alınması gereken durumlarda bu belgenin kontrolünü yapıyoruz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.