Şimdi Ara

Kararsiz kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna tekrardan 1,5 hafta once basladim.Halihazirda 80 priestim var. Wotlk doneminde oynuyodum en son , shadowdum ve gayet iyiydim. Baslamadan pek arastirma yapmadim shadowun hali nedir diye ama oynadimki cok vasat hale getirmisler ana 2 skilli buyuk nerf yemis bende discipline dondum. Tamam pvede heal yapmak guzel ama ben pvpde dps yapayim istiyorum. Shadowla olacak degil bu,bildigin useless olmus. Suanki bglerde dikkatimi hunter cekti. Yav arkadas bi kez sana daldi mi kurtulamiyosun , slowuydu silencesiydi 2-3snde bitiriyor. Diyorumki bi hunter mi acsam ? Yoksa 90a kasip saglam gearli shadowa devam mi ? Acikcasi 90 olup itemli olsamda pek degisecegini sanmiyorum. Shadowun ozelligi hem vurup hem kendini heallemekti. Heal ozelligine buyum nerf gelmis. Bu saaten sonra 90 shadow pri is yapar mi ? Feral druid kadar az mi shadowlar yoksa ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 8 Temmuz 2013; 1:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Shadowlar cogu classı 1vs1 de alıyor nerf falan yok. Diger türlü ölümsüz gibiydiler şuan normaller. hatta shadow op diye yazıyorlardı gecen bir konuda. Feral nerf yedi feralde iyi olabilmen için class hakimiyeti son seviyede olması lazım yoksa çöp feral ki yazdıgın gibi çok çok azaldı feraller.(iyisi götürüyor ama iyi olanıda nadir) Priden şaşma arenalarda en cok tercih edilen 3-4classdan biri . shadow da discde.
  • 80'de pat diye BG'ye girin ve Twink adamlar harcadı galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Shadowlar cogu classı 1vs1 de alıyor nerf falan yok. Diger türlü ölümsüz gibiydiler şuan normaller. hatta shadow op diye yazıyorlardı gecen bir konuda. Feral nerf yedi feralde iyi olabilmen için class hakimiyeti son seviyede olması lazım yoksa çöp feral ki yazdıgın gibi çok çok azaldı feraller.(iyisi götürüyor ama iyi olanıda nadir) Priden şaşma arenalarda en cok tercih edilen 3-4classdan biri . shadow da discde.

    Hmm o zaman 90da is yapiyo yani. O zaman ben devam edeyim zaten 1-2gune 90 olurum. O zaman bakayim birde. Uzerinde 30dk kalan buffu 20saniyeye dusurmusler bide cd koymuslar , en onemli skillde shadow orb denen seyin olmasina bagli ki o da 6sn mi ne suruyor :/ cidden kotu nerfler. 5.4patch notunda gordum bilmem gercek mi shadowlarin %15dps almasini kaldirip itemlerden gelen armoru %60 arttiricaklar. Buda shadow modu bitirmektir zaten , bakal ilerde daha neler olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.