Şimdi Ara

Karantina nedeniyle bütün kızlar kızışmış durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam az-çok merhabamın olduğu 8-10 dişinin halini hatrını sordum. Normal koşullarda yüzde 70'inin lütufkar cevabına mazhar olmak için ertesi günü beklemek mecburiyetinde kalırdım. Ama, günümüzün mevcut şartlarında hal böyle değilmiş.

    Bir ultrakezban hariç hebisi, mesajı aldıktan sonra on dakika içinde istekli geri dönüşler yaptılar. Her zamanki gibi kendilerinden, günlük telaşelerinden, saçma sapan uğraşlarından bahsetmelerine müsaade ederek, güvenli liman, dinleyen erkek ilüzyonunu yarattım. Bu sayede söz bana geldiğinde söylediklerimin bir kıymeti harbiyesi olacaktı.

    Akşamın ganimeti olarak tamı tamına beş adet buluşma sözü aldım. Bunlardan iki tanesi bugünü takip eden hafta içinde bu fakirin bekarevinde gerçekleşecek.

    Karantina günlerinde keyfimin buyurduğu gibi savrulmuş, kimselerin ilgi mıknatıslığına alet olmamıştım. Zaman benim zamanıma yaklaşınca sadakat perdesini aralayarak gevşeyen vidaları sıktım.

    İşret aleminde iştiha, sosyal mesafe eğrisine yakınsadığı vakit, ateşe körükle ilk giden ben olacağım. Zavallı meriçler fırına kömür taşımaya devam etsinler. Yeni haftanın hevesine şoriğim akıyor, çarpışmağa hazır ve nazırım.

    baymühendis, pastırmalı sandviç ihtiva eden kahvaltı sofrasından bildirdi.
    31 Mayıs 2020







  • Başlıklarımın ikinci mesajını mutlaka parsellerim ki edepsizlik yapılmasın.
  • csb hiç bir kız 1 günlük sohbeti olan birinin evine gelmez uydurma
  • Kanka uyan öğlen oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.