Şimdi Ara

Karamsar Forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes Feneri kötülemek için kayıt olmuş sanki niye bukadar enseyi kararttınız arkadaş Başımızdan Neler Geçti Hala Takım Ayakta Ve 2ci Sırada 3 Kulvarda Gidiyor Köstek Olacağınıza Destek Olun Biraz

• Gerçek hayatta futbol konuşmaya , tartışmaya , bilgisi ve kapasitesi olmayan kişiler burda saçma sapan eleştiriler yapıyor insanları provake ediyor . Aslında burda suç yönetimde olaylara çok geç müdahale ediyorlar , elimden geldiği kadar keyfimi bozmamak için taraftar bölümüne girmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

Herkes Feneri kötülemek için kayıt olmuş sanki niye bukadar enseyi kararttınız arkadaş Başımızdan Neler Geçti Hala Takım Ayakta Ve 2ci Sırada 3 Kulvarda Gidiyor Köstek Olacağınıza Destek Olun Biraz

İnternette ergen akımı diye bir akım başladı kardeşş bunlardan forumda fenerbahçede nasibini alıyor diğer takımlarda ....

Fatih terimi bile beğenmeyenler var ki Aykut kocaman nasibini almasın

tutturmuşlar mal gibi bilgisayar başında oynadıkları menejerlik oyunlarından yok şu taktik yok bu taktikk çocukluğunda bile bi topa doğru düzgün vuramayan insanlar bunlar

He şuda var takım çok kötü olur eleştirirsin ama bide diğer takımlara bakarsın .Ben on sene önce Fenerbahçenin 3 hafta anadolu takımlarından üst üste mağlubiyet aldığını bilirim bunlar bilirmi tabi orası

Hakikaten şu manager oyunları Türkiye'de yasaklanmalı. Twitter'da falan görüyorum adam hocaya falan sövüyor. Arkasından engin bilgilerini açıklıyor. Sezon sonu 10 futbolcu gönderiyor, 5'i ilk 11'den 15 futbolcu transfer ediyor. Hayatımda hiç görmedim ligde ilk 2'de olan Avrupa'da çeyrek final oynayan takımda bu denli bir revizyon. Ama arkadaşlar üstün futbol bilgilerine sahip. Kadro yapıyorlardı sene başı şu şekilde

Volkan

Gökhan Yobo Egemen Hasan Ali

Meireles

Krasic Alex Stoch

Kuyt Sow

Böyle kadroların yapıldığı ortamdan ne beklersin ki. İşleyen takıma sırf Stoch-Krasic sevdaları yüzünden köstek olan adamlar var. Dediğine de katılıyorum FT'nin bile eleştirildiği yerde AK'nın eleştirilmesini daha doğrusu saldırıya uğramasını garipsemiyorum. Bugün GS Madrid'e yenilirse gör sen, adam ofansif çıksa herkesi Cluj mu sandın diyecekler, defansif çıksa niye sistemi bozdun diyecekler. Türkiye'de 50 milyon teknik direktör var

• quote:

Orijinalden alıntı: equando

Ya beyler niye yüz veriyorsunuz adama ?
    Bırakın kendi haline.

sana yuz versinler sende git ol da
    gorekim futbol menejere benziyormuymus disardan konusmak kolay

• Taraftar sabrı kalmadı gecen yıl yaşananlar ortada.Bu psikolojideki bir taraftar öylesine lanet bir sezonun ardından,harcanan onca paradan sonra daha güzel seyler görmek,tıpkı Gs gibi Şl'de üst turlarda takımını görmek istiyor.Ana problem bu bence.

• kafası çalışmıyor abi o tarz adamların hiç takmayın tamam diyin geçin. babası yaşında ki adama küfürler falan ediyolar ve bu adam tuttuğu klüpte en çok gol atan oyuncu efsane oyuncu. sokakta kimse laflarını ciddiye almadığı için fm oynadıktan sonra buraya gelip üstün taktiksel zekalarını gösteriyorlar
  • oynanan futbola bakip karamsar olmamak elde mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

oynanan futbola bakip karamsar olmamak elde mi hocam

Bizde Aynı Şekilde Kötü görüyoruz ama destelemek zorundayız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

oynanan futbola bakip karamsar olmamak elde mi hocam

Bizde Aynı Şekilde Kötü görüyoruz ama destelemek zorundayız

bizde destekliyoruz yensek de yenilsek de ama aynı şekilde yensekde yenilsekde eleştriyoruz cunku sorun yenip yenmemiz değil oynanan futbol... he tabi yenilince istifa yenince sen bizim her şeyimizsin diyen de var..
    onlardan olmadım hiç açıkcası
  • oynanan futbol kötü teknik direktör kötü başkan kötü ve fenerden beklenti azaldı artık uefada tarihimzde ilk defa çeyrek finale kaldık kimse tınlamıyor ve medyada fenere baskı kuruyor lazio kolay diyor hepsi aslında lazio uefanın en çok gol atan takımı şuanda yani gs ve fener yenilirse fenerin yenilgisiyle gsyi gölgeleyecek medya tüm gazetelerde fb yenildi ayzacak ama gs yenilmesi normalmiş gibi karşılanacak aslında fenerinde yenilmesi normal bu kadroyla buraya kadar gelindiyse bile helal olsun
  • körler sağırlar birbirini ağırlar

yetersiz bir çalıştırıcı diktatör bir başkan,neyi eleştirmeyecem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Ya beyler niye yüz veriyorsunuz adama ?
    Bırakın kendi haline.

sana yuz versinler sende git ol da
    gorekim futbol menejere benziyormuymus disardan konusmak kolay

Dün burada Fenerbahçe elenecek denen bir eleman vardı ona ithafen yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

oynanan futbol kötü teknik direktör kötü başkan kötü ve fenerden beklenti azaldı artık uefada tarihimzde ilk defa çeyrek finale kaldık kimse tınlamıyor ve medyada fenere baskı kuruyor lazio kolay diyor hepsi aslında lazio uefanın en çok gol atan takımı şuanda yani gs ve fener yenilirse fenerin yenilgisiyle gsyi gölgeleyecek medya tüm gazetelerde fb yenildi ayzacak ama gs yenilmesi normalmiş gibi karşılanacak aslında fenerinde yenilmesi normal bu kadroyla buraya kadar gelindiyse bile helal olsun

Ne ezik insanlarsınız.

Bate çıktı, maçtan önce yok bu takım Şampiyonlar Liginden gelmiş, yok Bayern'e 3 atmış. Fenerbahçe eleyince mahalle takımı oldu.
    Plzen çıktı, maçtan önce yok grubu lider tamamlamış, yok Atletico'yu yenmiş, yok Napoli'ye iki maçta 5 gol atmış. Fenerbahçe eleyince zayıf takım oldu.

Aykut Kocaman size inat yarı finale çıkacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.