Şimdi Ara

Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ersan şen yıllardır bu adama adalet birgün sizede lazım olacak dedi. sanırım adamın dediği çıkacak Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

• Bardağa oturma videosundaki kişi yoksa....? Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

• sabe s kullanıcısına yanıt

billur mu geçiyorsun hacı dik duran bir şey göreceğiz de haa işte o dik duran şey kimin neresinde olacak orası karışık biraz...... Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

Suyun 3 hali var bilirsin katı, sıvı ve gaz diye bu arkadaş da belki şeyin 3 halinide seviyordur sönük, yarı sert ve dimdik (taş gibi ) ... muhahahhahahaaahahah ulan sinir minir kalmadı beee...

• Sedat Peker yeni akit'e

“Sizinkilerden birinin bir kadınla beraber olurken vibratörle kendini titrettiği bir video var. Yayınlamamı ister misiniz ?(Havlamasını bilmeyen it eve kurt getirirmiş)” ifadelerini kullandı.

Ben bu film de başrol oyuncusu kim onu merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence özür dilemesin.

Böylesi daha eğlenceli. Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat Peker kahramanlar statusune gecmistir artik bu adam konustugu andan itibaren kalp atislari yavaslamaya baslar

• Haftasonu Top Gun'a gidecektim ama açık gişe başka video izledik.

Bu hafta da başka film geliyor.

• olm bu adam ifşası çıkan adama benzemiyor mu ? Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

• Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ...........

• ehmet38 e kullanıcısına yanıt

Benimde aklima bu geldiKarakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

asdfsadfsadfasdfasdfKarakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ...........

• HeraldOfDİSASTER kullanıcısına yanıt

hahahahahahhahahahahh :D

• Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ...........
    Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ...........yeni çağ gazetesi
    Cem Küçük'ten emeklilik yazısı. Her şey Sedat Peker'in videoyu sızdırmasıyla başladı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sedat-pekerin-paylastigi-videonun-ardindan-cem-kucukten-emeklilik-yazisi-geldi-556467h.htm

"Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” sözleri Sedat Peker’den video tehdidi ile karşılık buldu. Son yazısında emekliliği ele alan Cem Küçük, "Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…" dedi.

Küçük’ün bugün yayımlanan “Kendinizi iyi hissetmek için…” başlıklı yazısında emeklilikten bahsetmesi dikkat çekti.

Küçük’ün yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

“Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor.

Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az…

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…”"

• Diger video bulamadim.Biri hayrina link atsin atmiyorsada ipucu versin mubarekler.Rezilliklerini goreydik.

• off buralar şenlenir yakında Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... 

• ltrg kullanıcısına yanıt

3 kapılı citroen saxo

• Geri vites yapmış cem kücük.

Videosunu göremeyeceğiz onun.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    ne demis ki, nasil R yapmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Emeklilik yazısı yazmış

https://www.gazeteduvar.com.tr/sedat-pekerin-tehdit-ettigi-cem-kucukten-emeklilik-yazisi-galeri-1571118

Sedat Peker de şöyle bir açıklama yaparak cem küçükle ilgili konu kapanmıştır

Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ...........

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.