ersan şen yıllardır bu adama adalet birgün sizede lazım olacak dedi. sanırım adamın dediği çıkacak |
Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ........... (2. sayfa)

-
-
Bardağa oturma videosundaki kişi yoksa....?
-
billur mu geçiyorsun hacı dik duran bir şey göreceğiz de haa işte o dik duran şey kimin neresinde olacak orası karışık biraz......
Suyun 3 hali var bilirsin katı, sıvı ve gaz diye bu arkadaş da belki şeyin 3 halinide seviyordur sönük, yarı sert ve dimdik (taş gibi ) ... muhahahhahahaaahahah ulan sinir minir kalmadı beee...
-
Sedat Peker yeni akit'e
“Sizinkilerden birinin bir kadınla beraber olurken vibratörle kendini titrettiği bir video var. Yayınlamamı ister misiniz ?(Havlamasını bilmeyen it eve kurt getirirmiş)” ifadelerini kullandı.
Ben bu film de başrol oyuncusu kim onu merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence özür dilemesin.
Böylesi daha eğlenceli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sedat Peker kahramanlar statusune gecmistir artik bu adam konustugu andan itibaren kalp atislari yavaslamaya baslar
Haftasonu Top Gun'a gidecektim ama açık gişe başka video izledik.
Bu hafta da başka film geliyor.
-
olm bu adam ifşası çıkan adama benzemiyor mu ?
-
-
Benimde aklima bu geldi
-
hahahahahahhahahahahh :D
-
yeni çağ gazetesi
Cem Küçük'ten emeklilik yazısı. Her şey Sedat Peker'in videoyu sızdırmasıyla başladıhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/sedat-pekerin-paylastigi-videonun-ardindan-cem-kucukten-emeklilik-yazisi-geldi-556467h.htm"Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” sözleri Sedat Peker’den video tehdidi ile karşılık buldu. Son yazısında emekliliği ele alan Cem Küçük, "Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…" dedi.
Küçük’ün bugün yayımlanan “Kendinizi iyi hissetmek için…” başlıklı yazısında emeklilikten bahsetmesi dikkat çekti.
Küçük’ün yazısının ilgili bölümü şu şekilde:
“Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor.
Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.
Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az…
Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…”"
-
Diger video bulamadim.Biri hayrina link atsin atmiyorsada ipucu versin mubarekler.Rezilliklerini goreydik.
off buralar şenlenir yakında
-
3 kapılı citroen saxo
Geri vites yapmış cem kücük.
Videosunu göremeyeceğiz onun.
ne demis ki, nasil R yapmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeklilik yazısı yazmış
https://www.gazeteduvar.com.tr/sedat-pekerin-tehdit-ettigi-cem-kucukten-emeklilik-yazisi-galeri-1571118
Sedat Peker de şöyle bir açıklama yaparak cem küçükle ilgili konu kapanmıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X