Şimdi Ara

karakter acicam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suan bir dk m var.72 lvl.gün boyunca onu kasiyorum.ama level atladiginda fln o gün icinde daha fazla oynayasim gelmiyor cikiyorum.bu cıktıgım zmnlarda yeni bir karakter kasmak istiyorum.suanki durumlarda sizce hangi karakteri acayim.herkes paladin demesin lütfen.heryer paladin kayniyor.onun dısında baska birsey acmak istiyorum.karakteri yazarken birazda bilgi verirseniz sevinirim..

• önce seçim yapmalısın male'mi oynayacaksın yoksa caster'mı ?
  • ya sanırım caster olucak.dk da male oldugu icin bir daha male kasmak pek sarmaz gibi.ama yine de onerileri dinleyebilirim..
  • kardeşim warlock oyna. bunu derkende bişeylerı bılerekten bu classı soyledım sana. warlock nedir , nasıl oynanır falan bılgıler bu forumda zaten mevcut biraz gez gel :)
  • warlock olabilir.onu düsünüyorum.baska fikri olan?
  • Warlocklar ölü şu sıralar.Belki tek düze ama mage aç derim
  • caster olacaksan mage aç yada dru açıp boomkin ol;)
  • warlock aç damage vermesende oyundan alacağın zevk sürekli forstbolt spamlamakla bir olmaz
  • rogue lar nasil bu aralar?ilk actigim rogue du.o sıralar pek bilmedigimden oyunu zor gelmisti kasmasi fln birakmistim.bu aralar iyiyse onuda acmayi düsünebilirim..
  • Hunter aç hunter. Ne melee, ne caster. Ranged DPS. 60'a kadar Bm, 60'dan sonra forza survival.

Edit: Roglar şu anda hallerinden memnun değil. Ne Pvpde, ne de Pvede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 12 Mart 2009; 20:37:57 >
  • warlock oyuncusu olarak warlock dan çok memnunum(eğlence açısından)warlock bana en zevkli gelen sınıf
    ama çok eğlenmek istiyosan shaman aç derim,enc shaman da elemantal shaman da resto shamanda çok zevkli warlockdan sonra bana enzevkli shaman geldi doğrusu hem elemantal shaman raidlerde vs çok faydalı enc gidersende tarkan gibi sıkıştığında atıl kurt dersin olur biter
    bence shaman oyna totemler aldıktan sonra çok zevkli oynaması
  • Ya öncelikle cok bilmişlik olacak ama male dediğiniz şey sanırım melee, soruna gelince caster kasıcam diyosan bence git boomkin veya mage kas. Mage kasmıs biri olarak söleyebilirm ki kasması gercekten kolay. Yemek-su derdin yok istediğin city e tp ol yetmezmis gibi bide portal acıp para kazan.
  • hunter veya warlock aç kafan rahat olsun
    bu arada enhancement shaman da baya zevklidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganinho7

rogue lar nasil bu aralar?ilk actigim rogue du.o sıralar pek bilmedigimden oyunu zor gelmisti kasmasi fln birakmistim.bu aralar iyiyse onuda acmayi düsünebilirim..

Roguelar sanirim bu aralar kotu ama kasmasi oynamasi zevkli bir class. Yaz gelsin acicam bi tane
  • boomkin druid oneririm. hem kasmasi hem de oynamasi zevkli cok yonlu bir karakterdir
  • mage acmaya karar verdim.onerileriniz icin saolun arkadaslar...
  • Blood Elf Female Arcane Mage kombinasyonunu dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.