Şimdi Ara

Karadeniz Turu 5 gün 6 gece 900TL uygun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hususi araçla gezmeyi düşündük ama gezilecek yerleri turlar/rehberler aracılığıyla gezmenin daha verimli olacağı yönünde bir kanaat de var. Neticede aşağıdaki tur içerik itibariyle güzel gibi peki fiyat olarak sizce nasıl? Bir de bu şirket için kart puanlarını birkaç kat değerli kullanma durumu mümkün müdür?

    http://www.rizaturizm.com/turview.php?id=14

    quote:


    Konya’dan Saat 22.00’da çıkan Özel aracımız ile Ankara istikametinde yola çıkıyoruz. Uzun molalarımız olan Ankara – Kulu Makasında Ayrancı Dinlenme Tesislerinde Bir Diğeri de Çorum Sungurlu Dinlenme Tesislerinde Verdikten sonra Samsun’a 30 Km uzaklık olan Baran Tesislerinde Açık Büfe Kahvaltımızı Alıyoruz..Keyfili Bir yolculuğun ardından..
    1. GÜN: ( SAMSUN-ATATÜRK ANITI-BANDIRMA VAPURU – İLK ADIM ANITI-ÜNYE-FATSA)
    Samsun’a varış ve Samsun gezisi (Atatürk Anıtı –Bandırma Vapuru, ilk adım anıtı ve gazi müzesi ). Öğle yemeği için serbest zaman ve Ünye ‘ye hareket. Ünye ‘de deniz kenarında çay molası ve dinlenme.Çay molamızın ardından Ordu’ya hareket. Yason Burnu’nda Yason Kilisesi’nin görülmesi. Ardından Ordu’yu panoramik olarak izleye-bileceğimiz Boztepe’ye çıkıyor ve fotoğraf molası veriyoruz.
    2.Gün: (ORDU - GİRESUN– MAÇKA – SÜMELA MANASTIRI – UZUNGÖL )
    Otelde alacağımız açık büfe Kahvaltı sonrası Harşit Vadisini takiben Torul’a varış. Öğle yemeği için serbest zaman. Zigana Tünelinden geçerek Maçka’ya varış. Altındere Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan muhteşem manzaraya sahip Sümela Manastırı’nın görülmesi. Ardından Uzun göl’e hareket Bölgede eşi ve benzeri olmayan Kiremitli Köprü’nün görülmesi. ardından UZUNGÖL çevresinde bulanan otelimde konaklama ve akşam yemeği.
    3.Gün: ( RİZE – ÇAY FABRİKASI – RİZE BEZİ – AYDER YAYLASI)
    Otelde alacağımız açık büfe Kahvaltı sonrası. Göl çevresinde yürüyüş. Öğle yemeği ve serbest zaman. Belirlenen saatte buluşarak yolumuz üzerinde bulunan çay fabrikasına hareket. Çay işlenişinin görülmesi, çayın tanıtımı ve çay ikramı. Rize bezi üretim fabrikasında alışveriş imkânı. Alışverişimiizn ardından Çamlıhemşin üzerinden geçerek Ayder’e hareket. Yolumuz üzerinde bulunan.. Konaklama ve akşam yemeği Ayder yaylasında bulunan otelimde konaklama ve akşam yemeği otelimizde.
    4.Gün: ( ARDEŞEN – HOPA SARP SINIR KAPISI – HOPA- BATUM – GONYO KALESİ – ETNOGRAFYA MÜZESİ)
    Otelde alacağımız açık büfe Kahvaltı sonrası Ardeşen, Fındıklı, Arhavi, Hopa Tarihi konaklarıyla ve serenderleriyle ünlü Çağlayan Köyünün görülmesi. Yolumuz üzerinde Öğle yemeği için serbest zaman, ardından Osmanlı dönemi Taş Kemer köprülerin görülmesi Ardından Sarp Sınır Kapısına varış. Gürcistan’a giriş işlemlerimizi yapıyoruz. İlk olarak Osmanlı izlerini de taşıyan Gonyo Kalesi’nin görülmesi. Batum şehir merkezine hareket. Batum Etnografya Müzesi, Sanat Galerisi gezileri, içerisinde binlerce çiçek ve ağaç çeşidini barındıran Botanik Parkı gezisi. Ardından Sarp Sınır Kapısı’na hareket. Türkiye’ye giriş işlemlerinden sonra Gürcistan ile sınırımızın görülmesi ardından ayder yaylasına hareket.Konaklama ve akşam yemeği otelimizde…
    5.Gün: ( TRABZON – AYASOFYA MÜZESİ – ATATÜRK KÖSKÜ – GİRESUN – KALE - )
    Otelde alacağımız açık büfe Kahvaltı sonrası Trabzon’a hareket. Trabzon’un sembollerinden biri olan Atatürk Köşkü’nün görülmesi. Anadolu’daki üç taneden biri olan Trabzon Ayasofya Müzesi’nin görülmesi. Bugün dünyada sadece Trabzon’da yapılabilen Kazaziye işçiliğinin tanıtılması ve gümüş alışveriş imkânı. Öğle yemeği Akçaabat’ta meşhur Akçaabat Köftesi için serbest zaman. Hemen ardından Giresun’a hareket. Giresun Kalesi’nin ve Topal Osman’ın kabrinin görülmesinin ardından Giresun’da bulunan otelimize yerleşme ve akşam yemeği.
    6. GÜN: (AMASYA-KRAL MEZARLARI-HARŞENA KALESİ-KIZLAR SARAYI- YEŞİL IRMAK – KONYA)
    Açık büfe sabah kahvaltısından sonra ordu – samsun sahil yolunu kullanarak samsun şehir merkezinden geçiyoruz. Amasya’ya hareket Amasya'da, Kral Mezarları,(Panaromik Görüntü) Yeşil Irmak kıyısı ve eski evler, Harşena Kalesi, Kızlar Sarayı, Hazeranlar Konağı, II.Bayezid Külliyesi, Gök Medrese gezilerini serbest yaptıktan sonra Akşam yemeği için serbest zaman veriyoruz.. Yemeğimizin ardından Konya’ya dönüş sabaha karşı Konya’da oluyoruz.

    Ücrete Dâhil Hizmetler
    6 Adet Açık Büfe Kahvaltı / 5 Adet Aksam Yemeği / Konya’dan Gidiş Dönüş Ulaşım
    5 Gece Konaklama / Araç İçi İkramlar / Kokartlı Turizm Rehberi / Seyahat Sigortası


    Benzer önerilerinizi de paylaşabilirsiniz.







  • ets ani tur iyidir aman adam akıllı turla git.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lactobacillus

    ets ani tur iyidir aman adam akıllı turla git.

    İç anadolu merkezli bir şirketle gitmek daha uygun olabilir diye düşünmüştüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgi@sayar


    quote:

    Orijinalden alıntı: lactobacillus

    ets ani tur iyidir aman adam akıllı turla git.

    İç anadolu merkezli bir şirketle gitmek daha uygun olabilir diye düşünmüştüm.

    uygun olur ama üstadım bir kere gidiyorsan temiz olsun.bende araştırdım karadeniz turunu ets ani jolly tur iyi diyorlar diğerlerini bilmiyorum ama giden varsa o turlar görüş ona göre karar ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.