< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
dostum ben öğrencide değilim eyt de değilim hemen saldırıya geçme fikir söyledim. sakin ol derin nefes al. ödedin bitti tamam üzülme artık gitti paran. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Namaz çıkışı diye biliyorum |
doğalgaz kuvvetle muhtemel karadeniz bölgesinde... inşallah devasa bir rezervdir |
Herkes zamları unuttu , mission completed.Varmış ama çok az o yüzden çıkarmaya gerek yok , bu hikayeyi daha önce çok dinledik kaç kez arandı ama her seçim arifesi bulduk dendi size iyi uykular. |
Bence bu ülkede milyar ton altın bulunsa bir avuç zengine ve iktidar çevresine yarar. Vatandaşın hali belli öğrenciyi bırak öğretmenlerin bile bilgisayar alacak parası yok normal bir bilgisayar 10 bin lirayı geçti...Asgari ücretlinin parası eriyip gidiyor aranızda markete giden var mı ? 3-5 parça şeye en az 150-200 lira ödüyoruz Türk lirası kağıt parçası haline geldi. |
"Petrolü bulduk sanırım" diye yazılmış başlık iletisine. Ne bulunduğunu bile bilemeyecek konumda birine, bulunan şey fayda sağlar mı? Çoğul konuşmaya gerek yok. Bulduysa kendine buldu, bize ne? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Öğrendim saat 15’de açıklayacakmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E petrol de bulsak, gaz da bulunsa bu ülkeye yararlı olmayacak ki, kim daha yakınsa onun olacak ( anladınız kime yakın dediğimi) |