Şimdi Ara

KARABUK UNİVERSİTESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslarim burda okuyolar iyi guzel diyolar uni. icin ama sizce nasildir. Muhendislik istiyorum ama tam karar veremedim. Sizce nasil kampusu ve egitimi . Ve orda muhendislikler iyidir? Aklimda imalat muhendisligi var ama.. Onerileriniz icin simdiden tesrkkur ederimm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım otomativ okuyor orda.Şehir için geliceksen hiç gelme diyorlar.Ben de bilg ing düşünüyorum.
  • En düşük müh. orada bir şey olmalı ki gitmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm_

Arkadaslarim burda okuyolar iyi guzel diyolar uni. icin ama sizce nasildir. Muhendislik istiyorum ama tam karar veremedim. Sizce nasil kampusu ve egitimi . Ve orda muhendislikler iyidir? Aklimda imalat muhendisligi var ama.. Onerileriniz icin simdiden tesrkkur ederimm.

eğitimi çok iyi değil ama bu sene büyük atılım yaptı.Tıp Mühendisliği ile bir fakülte daha açılacak Türkiyede ilk.Büyükşehire göre çok daha ucuz komşum Endüstri Mühde okuyor.Ayrıca 25 bin kişilik Ay Yıldız şeklinde stat yaptırıyor diye bi şeyler vardı ama teyit ettiremedim.S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Arkadaslarim burda okuyolar iyi guzel diyolar uni. icin ama sizce nasildir. Muhendislik istiyorum ama tam karar veremedim. Sizce nasil kampusu ve egitimi . Ve orda muhendislikler iyidir? Aklimda imalat muhendisligi var ama.. Onerileriniz icin simdiden tesrkkur ederimm.

eğitimi çok iyi değil ama bu sene büyük atılım yaptı.Tıp Mühendisliği ile bir fakülte daha açılacak Türkiyede ilk.Büyükşehire göre çok daha ucuz komşum Endüstri Mühde okuyor.Ayrıca 25 bin kişilik Ay Yıldız şeklinde stat yaptırıyor diye bi şeyler vardı ama teyit ettiremedim.S

Sehirin cok gezilcek tarafi yok biliyorum ama tek gidebilecegim yer orasi gibi gorunuyo :-D tip muhendisliginin acildigini duydum eger puanim yeterse onuda dusunuyorumm. Bnde imalat ing dusunuyodum ama baakalim hayirlisi. Bide ortam kampus falan nasil pekii ?

• benim arkadaşımda okuyor dediğine göre raylı sistemler mühendislikte en gözdelerdenmiş makine bilgisayar ve inşaat müh. donanım laboratuvar olarak yetersiz hocalarda orta düzey dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

benim arkadaşımda okuyor dediğine göre raylı sistemler mühendislikte en gözdelerdenmiş makine bilgisayar ve inşaat müh. donanım laboratuvar olarak yetersiz hocalarda orta düzey dedi

Hadi yaa. Evet rayli sistemlerin sadece.oldugunu biliyodum ama cok iyi oldugunu bilmiyodum bunu da bi arastirayim tesekkur ederim. Peki bisey daha makinanin donanimlari skintili oldugunr gore imalat muhendisligininde skintilidir alt dallaricolduguna gorre degil mi ?

• arkadaşlar bende karabük te endüstri ürünleri tasarımını düşünüyorum sizce nasıldır ? Ya da Ege de şehir ve bölge planlama mı daha iyidir ? kafam çok karışık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

benim arkadaşımda okuyor dediğine göre raylı sistemler mühendislikte en gözdelerdenmiş makine bilgisayar ve inşaat müh. donanım laboratuvar olarak yetersiz hocalarda orta düzey dedi

Hadi yaa. Evet rayli sistemlerin sadece.oldugunu biliyodum ama cok iyi oldugunu bilmiyodum bunu da bi arastirayim tesekkur ederim. Peki bisey daha makinanin donanimlari skintili oldugunr gore imalat muhendisligininde skintilidir alt dallaricolduguna gorre degil mi ?

benim arkadaşımın dediğine göre o oda çevre mühendisliğine başlayacak ingilizce hazırlığı okudu üniversite yeni olduğu için eksiklikleri varmış raylı sistemler bu sene patlama yapar dedi 40 binlerden giren arkadaşı varmış çift diploma veriyorlarmış hem makina hem raylı sistemler ülkede tek karabükte var bu bölüm kardemir de sponsoru olduğu için uygulamada sıkıntı çekilmiyor rektörde televizyona çıktı geçenlerde tıp müh. ve raylı sistemler ağırlıklı konuştu diğerleri hakkında pek brişey söylemedi

• Tamam cok tesekkur ederim cok yardimci oldun. bu iki muhendisligi yazmaya calisacagimm :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.