Şimdi Ara

Karabük Üni > ODTÜ - Times Higher Education 2021 sıralaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her zaman söylerim THE, Dünya'nın en çöp değerlendirme kuruluşudur aynı ODTÜ 2015'te ilk 100 içine girmişti. QS çok daha iyi bu anlamda.
  • Aga yemin ederim senin kadar bilmeden cahilce konuşan bir adam görmedim.Tek bir şey diyeceğim çünkü senle tartışan onca insana rağmen aynı şeyleri ısrarla yazıyorsun uğraşamam senle,madem yurtdışı oranları veya yurtdışında çalışma imkanları eşit üniversitelerin, LinkedIn'de niye ODTÜ Boğaziçinin kimya mühendislikleri ya da ODTÜnun metalurji malzemesinin yurtdışı oranı Hacettepe,YTÜnün bilgisayarlarından bile daha yüzde olarak çok daha fazla? Hatta şöyle diyim ODTÜ bilgisayarın da yurtdışı yüzdesi Hacettepe bilgisayarın neredeyse 2 katı?Niye silikon vadisinde çalışanların Türklerin ezici çoğunluğu ODTÜ, Boğaziçili vsden de diğer üniversitelerden çok fazla yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtü ilk 10da bile değil. kafalarından sallamışlar listeyi.
  • Keşke Çankaya ya gitseydim değerlendiremedik evin dibinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karman121 K kullanıcısına yanıt
    Mesajın bir kısmı dikkatimi çekti, neden üstteki üniversitelerin yüzdesi daha fazla diye. Çünkü ordaki adamlar daha hırslı, ne istediğini bilen kişiler oluyor. Yurt dışında BOUN, ODTÜ falan sallayan pek olmuyor çünkü bu üniversiteler yurt dışında bizdeki kadar prestijli mi? Hayır elbette. Adam akıllı tanıyan pek çıkmıyor zaten yurt dışında. Ben bunun sebebinin üniversite prestijinden çok öğrenci profili olduğu kanaatindeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Belki ODTÜ, BOUN gibi okullardan çok Karabük'ü tanıyorlar"
    Kardeşim buna tek cevabım:
    AHAHAHHAHAHAHHAHAHA
  • Herhalde trolluyor başka bir açıklaması olamaz ya da ciddi sıkıntıları var bu arkadaşın
  • Eksik düşüncen.Tabii ki başarılı insanların gitmesi vs büyük etken ama burda en büyük şey referans ve bağlantı .Bu okullardaki bazı hocaların ciddi referans verme şansları var.Kaldı ki malzeme ve kimya mühendisliğinde de aynı örneği verdim bunlar o kadar yüksek puanlı bölümler değil ki (makine EE vs gibi) ona rağmen yurtdışı oranları Türkiye'deki iyi denilebilecek Hacettepe ve Yıldızın bilgisayar mühendisliklerinden bile daha fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışına gittiğin zaman göreceksin yazmış bir de hashsgadhgshdg. Beyefendi daha üniversiteli bile değil ama yurt dışında okulların bilinirliği hakkında bilirkişi olmuş. He kardeşim bilmiyolar odtüyü. Boun her yıl tum'a öğrenci gönderiyor master için, keza itü de öyle. Ama bu okullar bilinmiyor karabük biliniyor. Neden, çünkü karabüklüler iyi partiliyolar erasmusta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdkn -- 5 Eylül 2020; 14:11:6 >
  • Karman121 K kullanıcısına yanıt
    Yazdığın yazıya lafım yok o kadar emek vermişsin, saygısızlık etmek istemem ama benim istediğim cevap bu değildi. Sen önce neden Karabük daha üst sıraya konulmuş onu söyle. Ha buna bir cevabın yoksa lütfen beni alıntılama çünkü boşuna yazı yazmış oluyorsun.

    Yok şu daha iyi, yok bu daha iyi demen çok komik çünkü senden daha iyi biliyorum ki Türkiye'de ODTÜ'yü eğitim ve iş olanakları anlamında geçebilecek tek üniversite Bilkent olur ama bu sıralamaların yapılması sadece Türkiye içinde değil Dünya genelinde değerlendirilmesidir. Yurtdışında iyi bir yere iş için gidebiliyorsan okulun önemi yok çünkü zaten senin ülkende bulunan üniversiteleri tanımıyorlar ya da İsrail, Mısır gibi ülkelerin üniversitelerinden daha az tanıyorlar. Sanki aha Karabük diye üniversite varmış, ismini çok beğendim hemen ilk sıraya ekleyelim demiyorlar.




  • Kaldı ki şöyle bir şey var özellikle masterlarda bu adamların gittiği okullar iyi okullar buraya sadece ODTÜ Boğaziçi vs değil binlerce öğrenci farklı ülkelerin üniversitelerinden insanlar başvuruyor kabul alması için sadece gpa yeterli olmuyor referans da gerekiyor gpa her zaman tek başına yeterli olmuyor.Zaten 0 tecrübeyle yurtdışına mastersiz gitmek zor bir şey.Ya tecrübe kazanıp iyi yerlerde gideceksin ya Türkiye'de çalıştığın uluslararası kurumun farklı şubesine transfer olmaya çalışacaksın ya da direkt master yapıp orada iş arayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üniversiteli olmadığımı nereden biliyorsun, sevmediğim bir okulu bırakıp tekrar hazırlandım ve bu sene kazandım.

    Üstte yazdığım yazı sizin için yeterli olacaktır sanırım ama isterseniz yeni bir yazı da yazabilirim.
  • Nereyi kazandın?
  • O hibe ile ilgili yazdığım yazı hataydı sonradan fark ettim ama düzeltmedim. Geri kalanı için yukarı da yazdığım yazıya bakabilirsin.
  • Tamam. Dunning-Kruger Sendromu sahip olma ihtimaliniz var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Bilkent CTIS.
  • Bu arada ODTÜ tanınıyor yurt dışında Boğaziçi'yi bilmem ama abim ODTÜ mezunu haberin olsun yani.Madem sıralamalara bu kadar takıyorsun qs engineer rankings gir bak ODTÜ birinci sırada gözüküyor?
  • Tamam kanka sen Karabük üniversitesine git gör bakalım yurtdışını madem çok biliyorsun buyur yani:D Sonra gör bakalım neler oluyor kendini kandırmaya devam cahillerle uğraşamayacağım valla yazık gerçekten acıyorum bir de biliyorum diye takılıyor sen kimsin lan da biliyorsun daha iş hayatına atılmamış hayal dünyasında yaşayan kötü puan aldığı kendini avutmaya çalışan zavallıdan başka bir şey değilsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.