Şimdi Ara

Kar Yağıyor :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erzurumda yağmurun ardından lapa lapa kar yağmaya başladı... Sevindim biraz konu açıp belirteyim dedim

• Mart bitmeden yine Martlığını yaptı diyosun yani hocam. Bulunduğunuz yerin rakımı kaç acaba biliyor musunuz?
  • ss
  • Boşuna demiyorlar deli mart, son andı yaptımı yine yapacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Mart bitmeden yine Martlığını yaptı diyosun yani hocam. Bulunduğunuz yerin rakımı kaç acaba biliyor musunuz?

Şehrin rakımı belli ama bulunduğum yerin rakımını bilmiyorum sanırım şu an Erzurumun her yerinde yağıyordur... Ben Palandöken dağına yakın bi semtte oturuyorum.
  • Sabah 9 sularında kayseride de kar yağıyordu
  • Şu an kış ayında görmediğim bi kar yağışı görüyorum içimde hafif korku yok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Şu an kış ayında görmediğim bi kar yağışı görüyorum içimde hafif korku yok değil

Kış ayında da ordamıydın hani şu televizyonlarda -30 küsür dereceli bir haberi verildiği sıralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer198906

quote:

Şu an kış ayında görmediğim bi kar yağışı görüyorum içimde hafif korku yok değil

Kış ayında da ordamıydın hani şu televizyonlarda -30 küsür dereceli bir haberi verildiği sıralar

Burda yaşıyorum

• quote:

quote:

quote:

Burda yaşıyorum

Benimde memleketim Hasankala daha bu kış ordayım o soğuklarda bu mevsimde kar yağıyor dedin ya ilk defa Erzurum' a gittin sandım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burda yaşıyorum

Benimde memleketim Hasankala daha bu kış ordayım o soğuklarda bu mevsimde kar yağıyor dedin ya ilk defa Erzurum' a gittin sandım

Yok aslında alışkınım mayısa kadar kış yaşamaya ama bu sene çoook az kış yaşandı ve çok dengesiz bi hava vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.