Erzurumda yağmurun ardından lapa lapa kar yağmaya başladı... Sevindim biraz konu açıp belirteyim dedim
Mart bitmeden yine Martlığını yaptı diyosun yani hocam. Bulunduğunuz yerin rakımı kaç acaba biliyor musunuz?
ss
Boşuna demiyorlar deli mart, son andı yaptımı yine yapacağını
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
Mart bitmeden yine Martlığını yaptı diyosun yani hocam. Bulunduğunuz yerin rakımı kaç acaba biliyor musunuz?
Şehrin rakımı belli ama bulunduğum yerin rakımını bilmiyorum sanırım şu an Erzurumun her yerinde yağıyordur... Ben Palandöken dağına yakın bi semtte oturuyorum.
Sabah 9 sularında kayseride de kar yağıyordu
Şu an kış ayında görmediğim bi kar yağışı görüyorum içimde hafif korku yok değil
quote:
Orijinalden alıntı: TheProphecy
Şu an kış ayında görmediğim bi kar yağışı görüyorum içimde hafif korku yok değil
Kış ayında da ordamıydın hani şu televizyonlarda -30 küsür dereceli bir haberi verildiği sıralar
quote:
Orijinalden alıntı: muzaffer198906
quote:
Kış ayında da ordamıydın hani şu televizyonlarda -30 küsür dereceli bir haberi verildiği sıralar
Burda yaşıyorum
quote:
quote:
quote:
Burda yaşıyorum
Benimde memleketim Hasankala daha bu kış ordayım o soğuklarda bu mevsimde kar yağıyor dedin ya ilk defa Erzurum' a gittin sandım
quote:
quote:
quote:
quote:
Burda yaşıyorum
Benimde memleketim Hasankala daha bu kış ordayım o soğuklarda bu mevsimde kar yağıyor dedin ya ilk defa Erzurum' a gittin sandım
Yok aslında alışkınım mayısa kadar kış yaşamaya ama bu sene çoook az kış yaşandı ve çok dengesiz bi hava vardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme