Şimdi Ara

kaputu değişen araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
22.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar
    2006 Astra 1.3 cdti enjoy buldum sahibinden.com da fiyat 29000
    Araca dıştan bakılınca temiz duruyor.

2008 de kaputu değişmiş, hasar kayıtlarında görünmüyormuş.

Araç galeriden satılık, aracı alsam daha sonra satarken sıkıntı yaşar mıyım?

Fakat ekspertiz yaptırmak ve yol denemesi yapmak gerekir.
  • Valla kazayı bilmem de o paraya kazasiz boyasız bulunabilir. Fiyat çok. 2013un ortasinda akrabalarım beyaz 2011 model 9 bindeki opel astra Hatchback aracı 31e aldılar 1.6 boyasız. bide dıştan bakınca temiz olduğuna bakmayin gerçek canlı göz ile belli olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

Valla kazayı bilmem de o paraya kazasiz boyasız bulunabilir. Fiyat çok. 2013un ortasinda akrabalarım beyaz 2011 model 9 bindeki opel astra Hatchback aracı 31e aldılar 1.6 boyasız. bide dıştan bakınca temiz olduğuna bakmayin gerçek canlı göz ile belli olur hocam
    Neden alınmasın ki? Önden az bir darbe yemiş olabilir ya da kaputa saksı düşmesi gibi bir şey de olabilir. Başka bir sıkıntısı yoksa(yani sonuçta galeriden bakılıyor dikkatli olmak lazım) alınır.

• Kaput nispeten büyük ve altındaki desteği zayıf bir parça olduğundan değişebilir, ama sebebine de bakmak lazım. Mesela tampon da değişmiştir ama söylenmemiştir. Bu durumda önden darbe almış demektir, ön şasinin kontrol edilmesi gerekir.

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Alinir derim. Tabiki motor kismina bakip ona gore degerlendirildikten sonra. Cunku ufacik bi ezikten bile kaput degisebiliyor
    Nasıl bir kaza geçirdiğine göre alınıp,alınmama durumu değişir.Eğer ağır bir kaza geçirmediyse,şasi ve motor işlem görmediyse kaput değişimi sorun değil,gönül rahatlığıyla alınabilir.Ama aracın motoruna hasar verecek,şasi de tamir gerektirecek bir kaza geçirdiyse dikkatli baktırmak gerekiyor araca,düzgün onarım yapılmadıysa sonradan başınız ağrıyabilir.

Orijinalden alıntı: canvarol

Nasıl bir kaza geçirdiğine göre alınıp,alınmama durumu değişir.Eğer ağır bir kaza geçirmediyse,şasi ve motor işlem görmediyse kaput değişimi sorun değil,gönül rahatlığıyla alınabilir.Ama aracın motoruna hasar verecek,şasi de tamir gerektirecek bir kaza geçirdiyse dikkatli baktırmak gerekiyor araca,düzgün onarım yapılmadıysa sonradan başınız ağrıyabilir.

Alıntıları Göster
    fiyat çok sanki kırın biraz

Orijinalden alıntı: jimhendrix

fiyat çok sanki kırın biraz

Alıntıları Göster
    Çoğu aracın kaputu içten kapalı oluyor ve diğer parçalar gibi tamir edilemiyor Bu sebepten dolayı ufak bir darbede değişmesi gerekiyor Kaputu değiştirecek kaza nasıl olmuş diye araştırmak gerekir Basit bir kaza ise ben düşünmeden alırım fakat önemli bir kaza ise örneğin motoru da etkilemişse almam

Orijinalden alıntı: ismail4444

Üzerine saksı yada kiremit düşmesinden dolayı değiştiyse alınır yoksa alınmaz.
    kaputu değişen araçtan hayır gelmez diyorlar genellikle ama , bazı yetkili servisler boyanacak olan az hasarlı kaputu bile değiştiriyor boyamayla uğraşmayıp. Şaşide motorda işlem vs. yoksa olabilir nasıl bir kaza geçirdiğine bağlı.

• Hasarın fotoğrafı varsa şaside bir şey yoksa gönül rahatlığıyla alınır.

• Sadece kaputu değiştirecek ufak bir kaza ihtimali çok zayıftır.bu tür temiz arabalar da çevreleri tarafından bilinir satıldığında hemen müşteri bulur.bu tür temiz arabaların galerilere düşme ihtimali çok düşüktür.genellikle araç 2 veya 3 parça değişecek şekilde bir kaza yapmıştır. Sanayide 2 çıkma parça bulunur.bunlar orjinal parça olduğu için değiştiğini kolay kolay kimse anlamaz.boylece 3 parça değişenli kazali bir araç.kaputuna saksı düştü başka değişeni yok çok temiz diye iyi bir fiyata satılır. Alanda kazali 3 parcasi degisik araca orjinal araba aldım diye sevine sevine biner.

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Hasarın fotoğrafı varsa şaside bir şey yoksa gönül rahatlığıyla alınır.
    Aynen hasarın durumu onemlı olan...

Kazasız hatasız olanlar 33 den başlıyor fiyat olarak, tampon değişmiş mi diye dikkat edicem, önden kaza büyük ise satarken çok fiyat kırarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: the_dark_boy

Kazasız hatasız olanlar 33 den başlıyor fiyat olarak, tampon değişmiş mi diye dikkat edicem, önden kaza büyük ise satarken çok fiyat kırarlar

Alıntıları Göster
    alma

Bu durumu olasılığı da vurunca gerçekleşme ihtimali çok düşüktür:D :D

• quote:

quote:

Öyle ama neticede piyasada kaputu değişmiş yada tavanında işlem olan 10 araç varsa en az 2 sinin nedeni saksı yada kiremit düşmesi olarak belirtilmekte.

• quote:

quote:

quote:

Öyle ama neticede piyasada kaputu değişmiş yada tavanında işlem olan 10 araç varsa en az 2 sinin nedeni saksı yada kiremit düşmesi olarak belirtilmekte.

Alıntıları Göster
    Değişirse değişsin kaput, ne olacak ki değiştiğinde? Açıkçası bundan dolayı pazarlık etmeye çalışan birisine tek diyeceğim başka araca bak kardeşim derim.Israr ederse de kırarım kalbini o kişinin. Ayrıca 2006 model bir arabanın hiç değişensiz,nokta çiziksiz boyasız olanını da zor iş, çoğu kişi saklıyor aracındaki kusurları bu saçma piyasa olaylarından dolayı ki çok büyük ihtimal bu araç da galeriye bundan düşmüştür. Çok biliyorum telefonlardan sıkılıp aracını galeriye satan kişiyi. Çok garip muhabbetler dönüyor nedense bu araç satış işlerinde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.