|
-
2 ihtimal var
- Ben böyle görmek istemiyorum, satarken de daha ucuza koyarım, arayanlara anlatmakla uğraşırım derseniz yaptırın
- Satarken anlatmakla uğraşamam, takmam zaten derseniz kalsın.
Ucuza koyma kısmı göreceli ne kadar düşük olur bilmem ama satarken muhtelemen kendi adıma ve çevrem olarak diyebilirim ki kaputta düşme sonucu düzeltme var dediğinizde "yaw he he kesin öyledir" diyip kapatacak insanlar, bu kişisel olarak sizle alakalı değil piyasanın yalan ve dili yanmış insanlar yüzünden.
Not: kendi aracımda arka tampon boyalı marşpiyelde göçük vardı, sattığım yer arabayı galeriye vermiş ve ilanında hiçbiri yazmıyordu, piyasada dürüstlük çok azaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 27 Ağustos 2025; 17:33:46 >_____________________________ Iphone 17 Pro Silver- Apple Watch 11 46mm Silver - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 -
Burası Türkiye kesinlikle elleme göçük çizik ne varsa kalsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence dokunma
şahsi fikrimdir..
_____________________________ -
Abi göçükçüler yapar iz bile kalmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Çoklar Diye Korkmadık, Azız Diye Çekinmedik, Düşmanlarımız Etrafımızda Ocak Gibiydi.
Bizde Ateş İdik. -
Fotoğrafını çek, göçükçüye yaptır geç. Göçük düzeltmeden fiyat kıracak olan adama satmazsın olur biter. Millete dert anlatcaz diye yamalı yamalı arabaya binmeyelim artık ya!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sanayide kaportacı bir arkadaşa sordum çekmeyle olmaz alttan göçükçüler ittirerek düzeltiyor değer kaybı olcak herhangi bir şey olmaz dedi de, sizlerin de fikrini almak istedim.
Göçük düzeltmede ne değer kaybı olacak ki?
Değişen tamam dedik boya tamam dedik, lokal boyaya bile hadi değer düşür dedik ama göçük düzeltme işine de değer düşürmeyin artık.
Benim aracın da sağ arka kapı alttan ve arka çamurluk az biraz göçük ve çizilme oldu.
Evin bahçesinde dar dönüp direğe sürttük.
Hiç ellemedim öyle biniyorum.
Boyacı kuzenin söylediği şuydu; boyatip satarken adama laf anlatmaya calisasiya aynen böyle olduğu gibi görsün.
Çok kötü olsa elbet öyle binmem ama 20 cm Lik bir alan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Megane 4 de aynı şey başıma geldi. Fırtına da 6. kattan büyük saksı kaputa düştü. Çok daha büyük ve geniş bir göçük vardı hatta çizgi olan kısmın tam ortasındaydı. Delik açıp içerden yaptılar hiç iz dahi kalmamıştı. Hatta alıcıya önceden söylemiş olmama rağmen, eksper farketmedi bile. Ben açıkcası göçük düzeltme için iz ve hasar yoksa indirim talep etmem, satarken indirim de yapmam.
Deliği alttan mı açıyolar hocam nasıl oluyor işlem tam olarak?
Evet kaput kilidinin o taraftan bir şiş girecek kadar ufak bir delik açıyorlar. Tıpayla kapatıyorlar sonra

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt