Şimdi Ara

Kaput filmi tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni aldığım c-maxin kaputuna koruma filmi yaptıracağım.Zieabartı aradım 940 tl gibi bir fiyat istedi.Kaliteli ve fiyatı daha uygun bir yer önerebilir misiniz?



  • Dostum takma bence bu kadar. Mala bu kadar değer vermeyin yani. İki taş gelse baştan boyatsan o paraya iki defa yaptırırsın. Ayrıca filmin de koruyabileceği bir yere kadar.
    iPhone alıp ekranına film yapıştıranlar da garip geliyor bana...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    Arkadaşlar yeni aldığım c-maxin kaputuna koruma filmi yaptıracağım.Zieabartı aradım 940 tl gibi bir fiyat istedi.Kaliteli ve fiyatı daha uygun bir yer önerebilir misiniz?

    Hocam ne yaptın çok fazla o para. vereceüin en fazla para 300-400 sıkı pazarlık yap 150 mikronu o fiyata yapıyorlar.
  • Hocam bu tarz şeyleri yaptıracağın yerler tamam önemlide gidip 2 kuruşluk jelatine 1 milyar para vermenin hiç bir mantıklı açıklaması yok.. en fazla 200 250 liraya bi çok yerde güzel bi işçilikle yaptırabilirsiniz.. yazık günah..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

    Dostum takma bence bu kadar. Mala bu kadar değer vermeyin yani. İki taş gelse baştan boyatsan o paraya iki defa yaptırırsın. Ayrıca filmin de koruyabileceği bir yere kadar.
    iPhone alıp ekranına film yapıştıranlar da garip geliyor bana...

    İktisatta "kaynakları rasyonel kullanmak" diye bir konu vardır.

    Boyatmak yerine film çekerseniz hem zamandan tasarruf edersiniz hemde dünyaya zarar veren kimyasalları kullanmazsınız.

    iPhone için de aynı şey söz konusu. Mesela ben eğer film çekmeseydim şuan ekranını bile göremezdim çizikten ve yenisini almak zorunda kalırdım. Kaynakları rasyonel kullanmış da olmazdım.
  • 940 TL çok fazla iyice abartmışlar fiyatını. Geçen sene komple kaput filmi, boya koruma, motor koruma, koltuk koruma, jant koruma, plastik koruma yı daha uygun fiyata yaptırmıştım. Olur da Ankaraya yolunuz düşer yaptırmak isterseniz adres verebilirim.
  • 940 tl verirsede rasyonel kullanmış olmuyor. Onun ederi en fazla 300 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orgozgur

    940 tl verirsede rasyonel kullanmış olmuyor. Onun ederi en fazla 300 tl

    Gayet tabii. Ben sadece olayın yanlış olmadığını belirttim.
  • Hocam çok para...

    Ayrıca ne filmi kaplatırım nede boyatırım... O parayı vermem ... Sonuna kadar binerim... Asıl kaynağı böyle rasyonel kullanmaz mıyız İ?
  • Eğer kaput kaplatmak yada boyatmaktan daha önemli ihtiyaçlarınız varsa ve siz kaputa dokunmayıp önemli olan ihtiyaçlarınıza yönelirseniz daha rasyonel kullanmış olursunuz tabii ki. Etliyi sütlüye tercih edersiniz yani.

    Fakat kendi adıma konuşmam gerekirse arabayı komple boyatıp komple ince saydam kaplamayla kaplamayı düşünüyorum çünkü vital (hayati) ihtiyaçlarım yok. O yüzden hobim olan araçlarıma yöneliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 14 Mayıs 2013; 19:05:53 >
  • kaput filmi tavsiye etmem, aracın önüne mask gibi yapıyorlar ancak, araç tozlanınca belli oluyor film. ayrıca filmin uv ışınını geçirmesi gerekiyorki aracın diğer boya yerleri güneş ve dış etkenlerden eskime yaparken filmli yer yeni kalmasın ton farkı oluşmasın.

    ya tüm kaput, ve etekleri kaplatın yada boya koruma yaptırın. bana kalırsa boya koruma en kolayı, aracı iyi yıkattıktan sonra garajınız var ise, teflon sealent'lerden alıp araca sürün kuruyunca silin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IslakFasulye

    Eğer kaput kaplatmak yada boyatmaktan daha önemli ihtiyaçlarınız varsa ve siz kaputa dokunmayıp önemli olan ihtiyaçlarınıza yönelirseniz daha rasyonel kullanmış olursunuz tabii ki. Etliyi sütlüye tercih edersiniz yani.

    Fakat kendi adıma konuşmam gerekirse arabayı komple boyatıp komple ince saydam kaplamayla kaplamayı düşünüyorum çünkü vital (hayati) ihtiyaçlarım yok. O yüzden hobim olan araçlarıma yöneliyorum.



    He bak o zaman tamam :)) Olay "kaput kaplatmaktan yada boyatmaktan başka önemli ihtiyaçlar var mı yok mu " da kopuyor :))

    Tamamdır... Dur bir bakayım kendime... Tabi kesinlikle var..




  • Meguiars'ta kaput filmine 5 yıl garantiyle 279+KDV şeklinde fiyat biçmişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iztuzu

    Meguiars'ta kaput filmine 5 yıl garantiyle 279+KDV şeklinde fiyat biçmişler.

    Tam kaput koruma ise fena değil.

    Not: İsminiz memleketim Muğla'yı hatırlattı ve Karetta karettaları Selamlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcornek

    quote:

    Orijinalden alıntı: iztuzu

    Meguiars'ta kaput filmine 5 yıl garantiyle 279+KDV şeklinde fiyat biçmişler.

    Tam kaput koruma ise fena değil.

    Not: İsminiz memleketim Muğla'yı hatırlattı ve Karetta karettaları Selamlar..

    Arabanın başka yerlerine de uygulamanın olabileceği belirtilmiş internet adresinde. İztuzu'ndan(Dalyan) uzak olsam da denizin tadını Marmaris ile birlikte çıkardığım en güzel iki noktadan biridir.
  • Ben 3 sene önce bi heves çektirmiştim. 2 sene sonra güneş, yağmur, çamur falan derken çatlaklar, dalgalanmalar, garip desenler oluştu. Sökmek için 1 gün uğraştılar ve kaput çizik içinde kaldı. Güya kaputu korumuş oldum. Ayrıca taş filme rağmen boyaya zarar veriyor. Benden tavsiye sakın bulaşmayın. Hiçbir işe yaramayan, aksine araca zarar veren para tuzağından başka bişey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki yaptırdığınız gerçek kaput filmi değil. Ben 5 sene önce yaptığım filmi 3 dakka da söktüm.
    Ve altı pırıl pırıldı.
    Komple kaput için 600 tl'nin altı, fason işe yaramaz, hatta boyaya zarar verebilecek ürünlerdir.

    Dünyada kaput filminde marka tektir. Ventureshield.
    Bu ürünün rakibi yoktur. %400 eseneme oranı değil taşlardan, duvara kaldırıma sürtmekten bile koruyor. Ayrıca UV yi geçiren tek kaput filmi.
    Gidip 200 -300 lira hiç bir işe yaramayan folyolara vermeyin.
    Ha yaptırmıssınız ha yaptırmamıssınız. Sonra güneşte parçalanır. sökmesi çok zorlaşır. Altı da uv yi geçirmediği için diğer kısımlardan farklı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskaratas -- 20 Mayıs 2013; 17:55:57 >
  • Geçen sene mazdanın ön kaputuna solar gard marka filmi 300 liraya çektirmiştim. 900 lira falan vermeyin soygun resmen
  • iyi de adam tüm kaputa 940'tan bahsetmiş siz sadece ön motor kapağına 300 liradan bahsediyorsunuz.

    ben de istiyorum ama yer ve marka bulamadım yakınlarda.. bir ara 10 yıl dayandığı iddia edilen bir ürün vardı bulamadım. ben uv de geçirmesin istiyorum boya rengi solmasın. zaten sadece tamponlar kalacak. ama 500-600 geçmesin diyorum da bu aralar hep millet 1000 ve üstü derdinde. kullandıkları malzeme ise emininm 50 lirayaı geçemz. bana bri geçem sahte 3m kapmala yapmaya çalıştı gibi. her tür adam var.

    amacım aracın hayvan psilikleri, taş sıçraması ve de elle çizmelere ya da bisiklet çarpması gibi kazalasra korumak ve de petrol yıkama fırçalarına girebilmek, darda kalınca yana yana yer aramaktansa güneşe bırakabilmek.

    uv geçirmeyen ve kalın bir film ve uygulama yeri önerriseniz özelden veya burdan çok memnuj olurum. şeffaf istiyorum. Hattta kaplama öncesi aracım parlatılırsa sim atma gib bir şeyler ıolursa çok iyi olur.

    aracım da turkuaz honda jazz. adana mersin, antep maraş kayseri izmir osmaniye gibi yerlede yaptırabilirm veya yakınlarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeinme -- 1 Haziran 2013; 11:32:18 >




  • hocam ankaraya gelebilirseniz uygun fiyata 2 araba yaptırabiliriz ben folyo için 1350 tl gibi bir fiyat aldım şeffaf içinde 1000 tl istiyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.