Şimdi Ara

Kapıları kilitleyince alarm çalıyor,yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı kilitliyorum otomatikten,aradan 20 saniye geçince alarm çalmaya başlıyor,susturamıyorum kapıları açınca susuyo,anlayamadım durup dururken böle oldu sizce problem nedir ne yapmam gerek :S

"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Arabayı kilitliyorum otomatikten,aradan 20 saniye geçince alarm çalmaya başlıyor,susturamıyorum kapıları açınca susuyo,anlayamadım durup dururken böle oldu sizce problem nedir ne yapmam gerek :S

Arabayı yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bir kapı tam kapanmamış olabilir ? Benimde başıma gelmişti bir süre sonra arka kapının tam kapanmadığını farkettim

+1.Veya otonun içinde hareket sensörü varsa otonun içinde sinek vs. olabilir.Düzelmezse oto elektrikciye gidersin.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Bagaj açık kalmış hakkaten ama kapattım yine düzelmedi,hatta tüm hepsini açıp kapadım hareket sensörü de yok ama düzelmedi...
    Bende açık bırakıp geldim bi elektrikçiye götürmek gerekcek...Hayret ya durup dururken bide...
    RADYO KAPANMIYOR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.