Şimdi Ara

Kapı parası? Taktik lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: ABİLERİM ve kardeşlerim. ÇOK para almak için nasıl bir taktik yapmalıyım. Damatta para var. Şey acaba onunla konuşup xxx abi seni anlıyorum al şu parayı sen ben isterken ver dışarıya bir şey belli etmem desem belki de sevinir bana çok para verir? yada pislik yaparım diye tehdit mi etsem? Edit bitti....
    .......Cidden hiç görmedim kapıyı kilitliyo muyuz? Birde bir tekerleme Vs söylüyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Ağustos 2016; 1:28:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yarın düğün var ablamın. Birde az verirse yükseltmek için nasıl cümleler kurmalıyım.

• Damada bıçak cekiyoruz vermesse ikitane salliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Damada bıçak cekiyoruz vermesse ikitane salliyoruz

Hocam trollemeden valla pislik yaparım tehdit mi edeyim yokda tatlı dil mi?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Hocam maddi durumu nasıl ona gore zaten adam düğündu nişandi masrafa giriyor garipse birde siz vurmayin ama durumu iyiyse vur kırbacı

• quote:

Hocam maddi durumu nasıl ona gore zaten adam düğündu nişandi masrafa giriyor garipse birde siz vurmayin ama durumu iyiyse vur kırbacı

Valla kendisi iyi ama ailesi 5 krs vermedi masrafları. Hakkari de astsubay ne kadar alıyordur. Ablamda 2.5 alıyor yeni atandı.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Bence alma hocam yazık... almaya çalışanada engel ol . Uc kuruş için değmez delikanlı adama yakışmaz .hem belki üründe para olmaz felan yazık ayıp olur boşver

• quote:

Bence alma hocam yazık... almaya çalışanada engel ol . Uc kuruş için değmez delikanlı adama yakışmaz .hem belki üründe para olmaz felan yazık ayıp olur boşver

Hocam öylede aile içinde ablası 500#600 demiş yani hazırlıklı gelir gibi

• Konvoyda falan arkasına yapışırım yada ablamın gelinliğine vişne suyu dökerim diye tehdit mi edeyim yokda tatlı dil mi yakışıklı damat falan

• Hocam düğün arabasını kaçır.

• hocam damatı kaçır başka birisiyle evlendir sonra ablandan para iste ondan aldığın parayla ablanı başkasıyla evlendir. damattan para iste aldığın parayla kuzeninle evlen ve hollandaya kaç
  • Direk damada de ki abi adettir ben kapıyı tutacam ona göre orada pazarlık yapmayalım önden anlaşalım para da de. Çok fazla da isteme 200 ün üstüne çıkma sakın

• Konuyu okudum hiç bir şey anlamadım
    Neden bahsediyorsun sen
    Kapı damat filan
    Ne oluyor anlamadım

• Oyle tehdit falan saçma işler. Harac mi kesiyorsun. Kapi acilmiyor damat bey deyip alacaksin. Az gelirse sıkısmıs bu kapi deyip arttiracaksin. Yine az gelirse son bi kere daha ugrasayim ikimiz de sevinelim dersin. 50 den baslasa 100 den asagi birakma. 200 almak sana kalmis ben olsam 100 alirdim birakirdim sonucta iyi para. Ablana bir ömür bakacak 100 lira icin kotu olmaya degmez. Ama 100 al en kötü. Sonucta ablanin kardesisin. Bir kere evleniyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Oyle tehdit falan saçma işler. Harac mi kesiyorsun. Kapi acilmiyor damat bey deyip alacaksin. Az gelirse sıkısmıs bu kapi deyip arttiracaksin. Yine az gelirse son bi kere daha ugrasayim ikimiz de sevinelim dersin. 50 den baslasa 100 den asagi birakma. 200 almak sana kalmis ben olsam 100 alirdim birakirdim sonucta iyi para. Ablana bir ömür bakacak 100 lira icin kotu olmaya degmez. Ama 100 al en kötü. Sonucta ablanin kardesisin. Bir kere evleniyorlar

Hocam kuzenlere falan düşmüyor di mi? Tehdit. Pislik işini abim söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 28 Ağustos 2016; 3:07:53 >
  • 200-300 sıkıştırmazsan düğün sonu ev yerine hastahaneye gidersin enişte de

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Oyle tehdit falan saçma işler. Harac mi kesiyorsun. Kapi acilmiyor damat bey deyip alacaksin. Az gelirse sıkısmıs bu kapi deyip arttiracaksin. Yine az gelirse son bi kere daha ugrasayim ikimiz de sevinelim dersin. 50 den baslasa 100 den asagi birakma. 200 almak sana kalmis ben olsam 100 alirdim birakirdim sonucta iyi para. Ablana bir ömür bakacak 100 lira icin kotu olmaya degmez. Ama 100 al en kötü. Sonucta ablanin kardesisin. Bir kere evleniyorlar

Hocam kuzenlere falan düşmüyor di mi? Tehdit. Pislik işini abim söyledi.

Hocam 41 den saniyorum ki kocaelidesiniz. Ben bir kere yaptim, kuzenim evleniyordu. Dairenin kapisinda kuzenimin yegenleri soymus. (Kuzenimin tum kardeşleri evli o isler onlardan gecti yani.) Apartman kapisinda da biz aldik. Calismayan, evli olmayan yakinlari alir kural budur. Bir sürü olayi var makas kesmiyoruydu kapi acilmiyordu araba gitmiyordu. Yani siz kendinizi garanti altina alirsiniz size vermeden asla alamaz kardesisiniz cunku gelinin. Digerleri naparsa yapsin yani Kazancin bol olsun sizinkilerin de yuvasi mutlu olsun insallah.

• Çingeneliğe ne gerek var zaten yeterince yüksek masraflar ediliyor düğünüydü, nişanıydı, kınasıydı diye. Ne kadar verirse versin amaç adet yerini bulsun zaten.
  • İğrenç bir gelenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 28 Ağustos 2016; 6:56:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.