Şimdi Ara

Kapı Kapı Dolaşarak Oy Tercihlerinin Sorulması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce tanık olduğumuzdur. Apartmanda kapı kapı dolaşan birilerini duyduk. Sonra bizim de kapı çaldı, bir kadın ve bir erkek ellerinde bir pusula ve bize adres bilgilerimiz ile isim soyismimizi teyit ettirip sonra da sandık numaramızı söylediler. İyi güzel, herhalde yeni bir bilgilendirme uygulaması diye düşündük.

Ama sonra adam direkt şunu sordu: Ülke için ne düşünüyorsunuz ağbi?

Yani bize direkt seçiminiz ya da oyumuzun hangi yönde olacağını sordu!!!

Biz de düşüncemizi kendimize saklıyoruz dedik iyi günler faslı ile kapıyı kapattık.

Bu normal mi? Kimse kapı kapı dolaşan insanlara oy pusulasının rengini beyan etmek zorunda değil. Ayrıca ellerinde her tür kişisel bilgilerimiz var iken bunun yapılması son derece sakıncalı. Kim bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Mart 2017; 13:53:20 >

• Anket firması olabilir

• Düzenleme: Anket firması diyenler olmuş. Bu tarz bilgilere sahip bir anket firması olduğunu hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 12 Mart 2017; 13:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Anket firması olabilir

İyi niyetli düşünmek istiyorum ama anket firmasının elinde bizlerin ev adresi ve sandık numarası ve isim soyisimlerimizin olması muhtemel değil!

Sadece sandık numaramızı verip gitseler sorun olmazdı ama bana ülke için ne düşünüyorsun sorusu sorulması hiç bir şekilde kabul edilir değil. Tabii ki kim bunlar bilip bulmak gerek. Belediyeye sorarım.
  • Anket firmaları olsa söylerlerdi diye düşünüyorum.

• ben olsam sanane lan ayı diyip suratına kapatırdım.

• AKP iktidarlığında yaşıyoruz hocam her türlü fişleme, baskı, şiddet ile karşı karşıyayız. Fişlemeye gelmişler, başka açıklaması var mı?

• Muhtarlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

ben olsam sanane lan ayı diyip suratına kapatırdım.

Gelenler malum bir örgüt militanı da olabilir bu yüzden öyle her gelene atarlanmamaktan yanayım.
  • fişleme kardeşim ne olacak başka.sosyal medyada da oyunuzu belli edecek paylaşımlar yapmayın, beğenmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı kapı dolaşıp oy isteyeceğiz'i sen mecaz mı sandın,

• anket firmaları yapıyor bu şekilde insanlar tabi korkuyor yerimiz belli yurdumuz belli başımıza bir iş gelir diye :)
  • Söylememeniz iyi olmuş.

• 2017 türkiyede millet demokratik hakkı olan hayırı söylemeye çekiniyor fişlenirim diye nasıl bir korku ya çevirdiler memleketi

• Bende seçmen bilgilerini satın alıp kapı kapı dolaşıp milletten oyunun rengni öğreniyim

evet çıkarsa hayırcıları fişlerim ve bunların bilgilerini satarım

hayır çıkarsa evetçileri fişlerim bunların bilgilerini satarım

Mesela bu bilgilere batı iyi para verir ülkede kaos iç karışıklık çıkartmak istenildiğinde nerde nasıl ne provakasyon yapması gerektiğini bilirler

Olduda natocular darbe yaparsa kimleri tutukluycaklarınıda bilirler bu bilgilere göre
  • Bize gelmediler ya bi gelseler gaspçı olurlar sonrası dayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

2017 türkiyede millet demokratik hakkı olan hayırı söylemeye çekiniyor fişlenirim diye nasıl bir korku ya çevirdiler memleketi

Ne alaka Hayır!!! Kapıya gelen sandık bilgilerim ve ismimi bilene niye seçimimi söyleyeyim?
  • bunların isim alıp, imza attıranları var. kağıtları götürüp teslim ediyorlar mıntıkamda bu kadar oy gelecek diye. ev hanımları sonuçları belirliyor. diğer partiler bunu unutuyor. aslında parti üstü bir olay ama her şeyi abartıp israf yapmaya bayılan bir kitle var. referandum mitingi nedir? seçim gibi para saçmaya bayılıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 12 Mart 2017; 14:9:50 >
  • kangalsucuk kullanıcısına yanıt
    tüm bilgiler var partilerde. parti ile anlaşmalı bir anket firması ise bilir. zaten mail ile gelen listede de tüm bünada kalanlar isim soyisim bilgisiyle ve pusula bilgisiyle geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların ellerinde her türlü bilgi varsa sıkıntı. Keşke polise şikayet etseydiniz. 16 nisanda sandıklara sahip çıkalım oyları değiştirebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.