Şimdi Ara

kapı altı led stickerlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu kapı altına takılan marka amblemli kapıyı açınca yere yansıyan led stickerlar nasıl ? Yaptıran var mı. Leona yaptırmayı düşünsek ne gibi işlem yapılıyor? Nasıl takılıyor? Arabaya delme-kesme vb işlem yapıllıyo mu? Kendimiz yapabiliyoz mu? Tavsiye eder misiniz? Faydası-zararı var mıdır? cevaplar için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutdos -- 14 Şubat 2015; 23:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok amelece duruyor hocam. hele bi de sizin araç leon. şahin falan olsa taktır da bende leon olsa hayatta taktırmam. onun yerine ön ızgaraya knight rider kit taktır daha iyi durur.
  • çinden pilli olanlarının çiftine 20 lira ödeyerek satın almıştım
    sorunsuz çalıştığı gibi gece güzel görünüyordu

• biri SS atsin da görelim, ona göre karar veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

çok amelece duruyor hocam. hele bi de sizin araç leon. şahin falan olsa taktır da bende leon olsa hayatta taktırmam. onun yerine ön ızgaraya knight rider kit taktır daha iyi durur.

Yoruma bak sen de Bentley falan var heralde ??

Cok zor bir islem degil ancak ben de sevmiyorum

thecaliph bunu senden beklemezdim. yorum bentley sahibi tarzı yorum değilki. keza leon u övmüşüm. bende palio var. öyle ahım şahım bi aracım yok. yalnız bazı şeyler bazı araçlara çok kaba duruyor. yakışmıyor. şahinler kobay olduğu için denenebilir. uygulanbilir. zaten ekstra ne taksan hiç değilse birazcık değiştiriyor. ama leon gibi bi araca uymuyor. kaldı ki kendi palio ma bile yakıştırmıyorum. bentley im olsa belki takardım ama. ya da bmw.

• quote:

quote:

quote:

çok amelece duruyor hocam. hele bi de sizin araç leon. şahin falan olsa taktır da bende leon olsa hayatta taktırmam. onun yerine ön ızgaraya knight rider kit taktır daha iyi durur.

thecaliph bunu senden beklemezdim. yorum bentley sahibi tarzı yorum değilki. keza leon u övmüşüm. bende palio var. öyle ahım şahım bi aracım yok. yalnız bazı şeyler bazı araçlara çok kaba duruyor. yakışmıyor. şahinler kobay olduğu için denenebilir. uygulanbilir. zaten ekstra ne taksan hiç değilse birazcık değiştiriyor. ama leon gibi bi araca uymuyor. kaldı ki kendi palio ma bile yakıştırmıyorum. bentley im olsa belki takardım ama. ya da bmw.

Ben yanlis anlamışim o zaman kusura bakma

Leon daha da apaci dedin sandim hani sahin e yapılır leon a o bile olmaz anlamında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yanlis anlamışim o zaman kusura bakma

Leon daha da apaci dedin sandim hani sahin e yapılır leon a o bile olmaz anlamında

yok hocam leonları seviyorum. golf ve polo lardan daha çok seviyorum tipini hatta. sürerken keyif veren bi araç leon lar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptirma bence. Tam amele isi aynen. Sade daha guzel. Ayrica kapi deliniyor.

• Kapıyı deliyolarsa vazgeçtim teşekkürler. Kesin kapı içinden elektrik kablosu da geçiriyolardır di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutdos

Kapıyı deliyolarsa vazgeçtim teşekkürler. Kesin kapı içinden elektrik kablosu da geçiriyolardır di mi?

www.aliexpress.com/item/LED-Ghost-Shadow-Laser-Logo-Light-Car-Door-Welcome-Bulb-for-GMC/939555705.html

delmek yok
    yapıştır kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.