Şimdi Ara

Kapasitesini harcayan lise arkadaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matematik zekası iyiydi lise 3te tanıştık hep 90 alırdı, ki bizim lise kadıköy anadolu gibi bi yerdi zordu sınavlar

lise sonda depresyona girdi hiç çalışmadı ygs'de sayısalda benden bile kötü yaptı ben de lise sonda çalışmamıştım

lys'de iyi yapıp marmara hukuka girdi mezuna kalmadı

mezun olduk o da uzatmıştı ama ben mezun olur olmaz ondan daha çok kazanmaya başlamıştım

instadan gördüm 5 büyükler dışında bi partinin ilçe teşkilatında görevli olmuş

yazın ona yazdım potansiyelimizi harcadık gel tekrar hazırlanalım itü makina kazanırsak almanya'ya gideriz diye ama tınlamadı

@hamza5806 @ChristoBangalter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 22 Aralık 2023; 9:35:9 >

• Kariyer planlaması 🫂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayat işte omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Zeki insanlar kapasitesini harcayınca üzülüyorum. Belki ülkeye çok hayırlı biri olacaktı.

mesela senden maksimum vasatın bi tık üstü bi avukat olurdu hamzoş. Benden de maksimum ortalama bi mühendis olurdu. Kudurma gerçekler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 22 Aralık 2023; 11:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden avukat olmaz omg

• Olayı çözmüş. Zamanında bir büyüğümüzde bana siyaseti önermişti de iplemiştim. Zamanla aklım başıma geldi.

• enoelroc kullanıcısına yanıt

hocam akp chp falan olsa mantıklı da 2 3 milletvekili çıkaran bi parti yani hiç bi anlamı yok vakit emek israfı onun yerine benim dediğimi dinleyip adam gibi 1 sene çalışıp itü makina kazansa daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana bu konudaki cidden katılıyorum Benim yapamadığım,hayalini kurduğum becerilere sahip olan insanların bu becerileri bir çırpıda yok etmesi beni derinden üzüyor..

• up

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.