Şimdi Ara

kapansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenLiseliMezunAlman -- 7 Haziran 2015; 20:27:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CHPLILERIN BU kadar DAR DUSUNCELI OLDUKLARINI GERCEKTEN BILMIYORDUK..

SIMDI SIZ GORÜN BUNDAN SONRA OLACAKLARI.. ÜLKE BATABİLİR ÜLKE.. BEBEK KATILLERINI DESTEKLEMEYE DEVAM AMA PISMANLIK COK UZAKTA DEGIL BUNDAN HERKES ZARAR GORECEK BU ÜLKE ZARAR GÖRECEK..

KURTLER KENDileRINI '' MILLIYETCI '' SANIYOR ''MILLIYETCI'' SANIYOR BUNDAN DAHA OTESI VAR MI?????????????? SIZ DE BUNA DESTEK OLUYORSUNUZ FARKINDA DEGILSINIZ

KENDİNİ MİLLİYETÇİ OLARAK GÖREN KÜRTLERE DESTEK VERDİGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRER.. BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
  • Bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURABI

CHPLILERIN BU kadar DAR DUSUNCELI OLDUKLARINI GERCEKTEN BILMIYORDUK..

SIMDI SIZ GORÜN BUNDAN SONRA OLACAKLARI.. ÜLKE BATABİLİR ÜLKE.. BEBEK KATILLERINI DESTEKLEMEYE DEVAM AMA PISMANLIK COK UZAKTA DEGIL BUNDAN HERKES ZARAR GORECEK BU ÜLKE ZARAR GÖRECEK..

KURTLER KENDileRINI '' MILLIYETCI '' SANIYOR ''MILLIYETCI'' SANIYOR BUNDAN DAHA OTESI VAR MI?????????????? SIZ DE BUNA DESTEK OLUYORSUNUZ FARKINDA DEGILSINIZ

KENDİNİ MİLLİYETÇİ OLARAK GÖREN KÜRTLERE DESTEK VERDİGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRER.. BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

dini şeylerle kendini avutma hakkını helal etme mutlu ol

• bende

• kapansın

• Ya adamlar ne guzel hakara makara yapiyordu.calip cirpiyordu...andimizi kaldirmisti okullardan sirf pkkya sempatik gorunmek icin...butun milliyetcilikleri ayaklar altina almisti..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.