Şimdi Ara

Kapali otoparka dadanan kediden nasil kurtulunur (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
3
Favori
14.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada arkadaşı eleştirenler kendi arabalarını satarken altın muammelesi yapar kendi arabalarına zarar gelse şekilden şekile girerler lafta araba bu ya ne kıymetliymiş derler ama iğne kendilerine battığında ortalığı ayağa kaydırırlar.
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Maalesef bizim insanımız empati yoksunu, herkesi kendisi gibi olmayı zorlamaya hak gören bir zihniyet çok yaygın toplumda. Neyse, benim asıl merak ettiğim jelin işe yarayıp yaramayacağı. Sonucu buraya yazarsan sevinirim. Olumlu sonuç verirse aynı durumda olan insanlara yol gösterici olur. Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

    Bu mesaj silindi.
    hocam amonyak olur naftalin olur. arabanın etrafına dökün amonyak. gelmez bir daha..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theNomac

    memleketin hayvanseveri bile cahil bir güruh gibi hareket ediyor.

    sokakta her yer kesilmiş pet şişe, biri gitmiş kedi maması almış kaldırımın üzerine dökmüş, diğeri evdeki artıkları poşetin ağzı açık koymuş yolun her tarafı leş gibi yemek, düzgünce söylersin anlamazlar... evden çıkıyorum sabah elimde çöp poşetiyle etrafımı 20 tane kedi sarıyor...

    kesinlikle belediyelerin etkin görev yapması lazım, belediyenin belirlediği yerlere profesyonel otomatik dolum yapan yem ve su cihazları koyulur bunlar elektrikli cihazlar değil. gerekirse para toplanıp yapılır çok hayvanseverimiz var. ama bu yerler harici mama ve su koyanlar kesinlikle cezalandırılmalı bu kabul edilebilir bir görüntü değil. avrupa'da ekonomik olarak gelişmiş hiç bir ülkede sokakta bu denli başıboş hayvan göremezsiniz.

    öncelikle devletten de hayvanları koruma yasası çıkması gerekir, o kadar çok sadist insan var ki hayvanseverler de doğal olarak her şeye aşırı tepkili yaklaşıyor. kaldırımın üzerine yem döküyor kadın "hanımefendi hoş mu bu kaldırımda nasıl yürüyeceğiz" diyorum nolcak iki adım aşağıdan geç diyor. yahu kaldırım insan için var be kadın :)
    Genel olarak katılıyorum, ancak hayvanlara öncelik tanımamız insanlığımızdan gelmeli, kaldırımlarda falan yemek olmasında sakınca yok. Bırakın beslensinler. Bu hayvanların doğal yaşamını biz katlettik. Bari o kadar hürmetimiz olsun.

    Ancak genel anlamda size katılıyorum. Denetlenmeli, kısırlaştırılmalı, sayısı sabitlenmeli. Özellikle kedi sayısı ciddi derecede artmış. Her sokakta en az 10-15 kedi cirit atıyor. Bu çok saçma bir durum.




  • Otoparkta demirli kilerler var ve herkesin kileri musamba ile ortulu. Kedinin dogum yaptigi kilerde almanyada yasayip 1-2 ay gelen bir aileye ait. Kedilerin oldugunude ancak kokunca anlayabilecegin bir yapi var. Ayni kedi ayni yerde 2 kere dogum yapti ve durum hep ayni oldu. Kilerin kilidi kirildi temizlenip ilaclandi ama kedi bu aralar yine gelip gidiyor. Muhtemelen yine doguracak. Numarani ozelden at dogdugunda sana haber edeyimde evindemi beslersin otoparkindami beslersin sen bilirsin. Biz otoparkimizda surekli dogum yapan bir hayvanla ilgilenmek istemiyoruz. Gelip alirsan win win olur sende mutlu olursun bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark kediler için uygun bir yer değil özellikle arabaların motoruna girmeye başlarsa kötü olabilir.Kurtulmak için öncelikle mamasını suyunu farklı bir yere koyup oraya alıştırmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de kapalı otoparka bir tane dadandı. Akşam otoparkı açıyorum tam içeri giriyorum gözetliyor mu ne yapıyor artık zınk diye içeri giriyor. Sonra kapalı otoparkta koşturmaca dışarı çıkarıcam diye.

    Baktınız olmuyor hocam üstüne bir pike gibi bir şey atın, zarar vermeyecek şekilde başka bir bölgeye bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı dertten muzdaribim. Binamızın çevresinde kedi besleyen küçük bir çocuk var. Ailesini Yönetime söyleyince komşumuzun kendilerini takmadığını kedilere dokununca da şkayet ettiğini söyledi. Kendi aranızda diğer sakinlerke anlaşın imza toplayın diyor. Bu da zor. Kedileri binanın içine alıyorlar bazen. Hayvan sığınağın önüne sıçıyor sonra leş gibi kokuyor. 1 değil 2 değil. Bu hayvan severin evinde de süs köpeği var ayrıca. Sahiplenmek yerine basıp parayı almış hayvanı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de kapalı otoparkda kedi var, her hafta düzenli olarak kaputa işeyip kolariferden sidik kokusuna maruz kalıyorum,arabayı yıkıyorum ertesi gün mahvoluyor.Ben çok araştırfım malasef herhangi bir çözüm bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    sabah twitterda gezerken gördüm
  • Ya bende kafayı yedim kedi yüzünden gelip gelip benim arabanın motoruna giriyor, hep tüylerini döküyor.Sırf bu yüzden arabanın kaputunu açmadan hareket edemiyorum, hem hayvana zarar gelebilir hem araca.Elli kere arabanın yerini değiştirdim ama nasıl yapıyorsa yine buluyor yine buluyor.Başka arabalara da girmiyor üstüne çıkmıyor benim arabayı seçmiş kendine kurban olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım kırmızı, evin bahçesinde beslediğim kediler beni ve arabamı tanıyor üzerinde yatıp geziyorlar. Kedi arabayı kolay kolay çizemez, iki üç pati izide sıkıntı yaratmaz. Arabamın borcunu halen ödüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 12 Ocak 2020; 13:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki konuşarak çözeceksin.

    Ilk önce gel pisi pisi diyeceksin gelecek sonra diyeceksin ki kedy bey neden böyle yapıyorsunuz ayıp değil mi? Kedy bi durup düşünecek, diyecek abi kusura bakma hata benim bi daha olmaz.Sonra helalleşip, motorları maviliklere süreceksiniz.

    La kardeşim hayvan üşüdüğünde motoru en sıcak arabaya gider, yani aralarında en son stop etmiş olana.Mahallede genelde en son ben geldiğim için her sabah pati izi oluyor ön camda.Bu yaştan sonra mal derdi için sabaha kadar hayvan nöbeti mi tutalım bi de, gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.