Şimdi Ara

Kapalı Kutu Yurtdışı Cihaz Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Ben sahibinden veya telefoncularda satılan jelatini açılmamış, yurtdışından getirilen cihazlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum. Unlock olayları falan var, burda hattı destekleme durumları varmış sanırım. Kapalı kutu bi yandan güzelken bi yandan da riskli sonuçta alıp deneyip karar verme şansınız yok çünkü adam jelatini üzerinde diye daha pahalıya satıyor ve sattığı anda elinden çıkarmış oluyor. Kutusunu açsanız ve ölü piksel, hat çekmemesi vs sorunla karşılaşsanız adamın pek umrunda olmaz sanırım. Ne dersiniz kutusu açılmışlar daha mı alınası? Çok ikilemde kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • herseyine dikkat etmen lazim. hangi ulke icin imal edilmis(arap ulkelerinde facetime olmadigi soyleniyor), yurt disindan kontratli mi alinmis. kilitli cihaz mi.. vs. magazadaki fiyatiyla o cihazin fiyatini karsilastir(kayit islem ucreti vs dahil)
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    Dikkat edilmesi gerektiğini biliyorum da aramam gereken özellikler neler onları tam bilmiyorum Yani Avrupadan gelenlere 1 yıl garantili diyorlar, Dubaiden gelenlere de Avrupa garantili diyorlar, ABD' den gelenler ne garantili oluyor, Anten özellikleri falan nerede yazar, ne olmalı burası için, international gibi bişey yazmalı diyorlar gibi gördüm. Unlock olma olayını nereden kontrol etmemiz lazım vs. vs. Bununla ilgibi rehber tarzı birşey olsa güzel olurdu aslında. Ya da var, ben bulamadım.
  • Kutunun arkasında yazan part no size telefonun hangi ülkeye ait olduğunu gösterir. Örn LL/A ile biten Amerika cihazı demektir. Diğer kodları araştırıp bulabilirsiniz, forumda arkadaşlar çok yazdı. Diğer bir kontrol ise Serial kısmını apple garanti bloğuna yazarak garanti durumunu kontrol edebilirsiniz. Kapalı kutuda kontrol edebilecekleriniz bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu burdan rehber çıkar.
    Takip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /A ile bitiyorsa sim kilitsizdir.
    6S alacaksan, Amerikan LL/A kodu olsa bile, 3 tane model numarası var, birinin garantisi TR'de de geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.